Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Nytårskonferencen 2021

I 2021 kunne du på Nytårskonferencen opleve bl.a. "The Black Swan"-forfatteren Nassim Taleb, Torsten Sløk, tidligere cheføkonom i Deutsche Bank, foruden en lang række andre verdenskendte eksperter i økonomi, globalisering, risikoanalyse og bæredygtighed. Temaet ved årets konference, der i 2021 for første gang var digital, var: Investing for a Sustainable Future in an Age of Uncertainty.Nobelprismodtagere, forskere, filosoffer, entreprenører og idemagere. SKAGEN Fondenes Nytårskonference har siden den første konference i 2004 haft en lang række berømte såvel som mindre berømte talere.

Nytårskonferencen har hidtil fundet sted tre på hinanden følgende dage i henholdsvis Oslo, København og Stockholm. I 2021 var konferencen imidlertid for første gang et udelukkende digitalt event med talere og deltagere fra hele verden.

#skagenconference

 

Nytårskonferencen logotyp

Talere 2021

Her er årets spændende line-up.

NytårskonferencenKina
Kina under luppen: Vil aktierne brøle i tigerens år?
26. januar 2022

Et højdepunkt under årets Nytårskonference var Michael Pettis' gennemgang af den kinesiske økonomi. Finansprofessoren ved Peking University er perfekt placeret til at kommentere udsigterne for Kina og sætte dem i historisk perspektiv efter 20 år i landet.

Nytårskonferencen
Ian Goldin – Manden med fingeren på pulsen
4. januar 2022

Fra rådgiver for Nelson Mandela i Sydafrika til professorat på Oxford Universitet i England. Fra ...

Nytårskonferencen
Hillary Rodham Clinton – Engageret fra top til tå
22. december 2021

Der er få, og muligvis ikke nogen nulevende, som har lige så stor erfaring og indblik i de seneste ...

Nytårskonferencen
Joseph Stiglitz – en mand der får folk til at spidse ører
6. december 2021

Nobelprismodtager, tidligere cheføkonom i Verdensbanken, tidligere rådgiver i Det Hvide Hus og ikke ...

Nytårskonferencen
Robert Friedland: Nu tager mineselskaberne hævn
30. november 2021

Når talen falder på minedrift, er Robert Friedland, stifter og bestyrelsesformand i Ivanhoe Mines, ...

NytårskonferencenKina
Michael Pettis: Perfekt placeret ved Kinas skillevej
26. november 2021

Michael Pettis' oplæg på Nytårskonferencen i januar kunne næppe ligge på et bedre tidspunkt. 

14 år i Danmark

I Danmark blev Nytårskonferencen første gang afholdt i 2006. I 2021 inviterer vi for første gang til en digital konference.

To nobelprisvindere

Robert Shiller deltog i 2012 og modtog Nobelprisen året efter. Paul Krugman modtog Nobelprisen i 2008 og var hovedtaler ved Nytårskonferencen i 2014.

Fem lande

Nytårskonferencen har fundet sted i flere europæiske hovedstæder: Oslo, Stockholm, København, London og Amsterdam. I år er konferencen for første gang digital.

Mere end 70 talere

Nytårskonferencen har gennem årene haft mere end 70 anerkendte talere på scenen.

Nytårskonferencen er en førende skandinavisk finanskonference i januar hvert år og er primært rettet mod institutionelle investorer. Vil du vide mere om nytårskonferencen? Kontakt kundeservice på tlf. 70 10 40 01, kundeservice@skagenfondene.dk

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up