Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Om os

SKAGEN Fondene er et fondsselskab med lang erfaring og stort fokus på kundeoplevelsen. Hos os er rådgivning inkluderet i prisen.

I SKAGEN arbejder vi udelukkende med fondsinvestering. Vi tilbyder en række af vores egne aktivt forvaltede, value-baserede fonde. Og målet? At give kunderne det bedst mulige risikojusterede afkast, det højeste serviceniveau og den grundigste opfølgning.

Vi er stolte af vores aktivt forvaltede, value-baserede fonde. Vi er et anderledes fondsselskab, som tør svømme mod strømmen, når vi investerer. Så længe det kommer vores mere end 100.000 kunder til gode.

SKAGEN er ejet af Storebrand Asset Management men fungerer som et selvstændigt selskab med egen bestyrelse.

Historien om SKAGEN - aktiv forvaltning siden 1993

Hvorfor vælge SKAGEN?
Billede af Alexandra Morris

Kvinder i Finans Charter

SKAGEN er stolte over at være en af initiativtagerne til Kvinder i Finans Charter. Vores investeringsdirektør Alexandra Morris er en af hovedpersonerne bag charteren, som har til mål at få flere kvinder ind i ledende stillinger i finans.

1993

Europakort som viser, at man i 1993 kun kunne handle SKAGENs fonde i Norge.

448 kunder
20 mio. norske kroner under forvaltning

2022

Europakort som viser, at man i 2016 kan handle SKAGENs fonde i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien, Holland, Island, Finland, Luxembourg, Schweiz, Belgien, Tyskland, Irland og Frankrig.

Circa 90.000 kunder
Cirka 49 mia. danske kroner under forvaltning

Vores investeringsfilosofi er enkel: Vi skal finde investeringer, der er misforstået af markedet, men hvor værdien sandsynligvis bliver anerkendt i fremtiden. Investeringer som tilbyder et stort potentiale i forhold til risikoen.

SKAGEN har anvendt den samme investeringsfilosofi helt fra begyndelsen.

Vi tilbyder:

  • Aktivt forvaltede fonde
  • Globale mandater
  • Value-baseret investeringsfilosofi
  • Langsigtet fokus
Mange mænd siddende ved et bord.
P.S. Krøyer, Ved frokosten, 1883. Billedet er manipuleret og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Sponsorsamarbejder er vigtigt for at skabe engagement og fællesskab på tværs af lande, sprog og kulturer. Dette styrker også engagement og værdier blandt vores medarbejdere. SKAGEN AS har i flere år støttet og bidraget til samfundsnyttige projekter både lokalt og globalt.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up