Gå til hovedindhold

Om os

SKAGEN er et kundefokuseret fondsselskab med stor erfaring. Vi har et af markedets største udvalg af investeringsfonde – og rådgivning er inkluderet i prisen.

SKAGEN er en anderledes investeringsforening , der udelukkende tilbyder fonde, som vi selv ønsker at investere i.

SKAGEN er en del af Storebrand Asset Management, men forbliver med at være et uafhængigt forvaltningsselskab, der rapporterer til sin egen bestyrelse.

Vi laver selv vores analyser og tør træffe upopulære valg, så længe det kommer kunderne til gode. At finde de bedste investeringer er en fælles interesse – for når vi gør det godt, gør vores kunder det godt.

Målet er at blive den bedst mulige kapitalforvalter målt i risikojusteret afkast, kommunikation, service og opfølgning.

SKAGEN distributør af Storebrand Fondene i Danmark

Hvorfor vælge SKAGEN?

SKAGEN historien

Vi mener, at ansvarlighed i investeringerne er afgørende for at opnå det bedst mulige risikojusterede afkast for vores investorer over tid.

Vores tilgang til ansvarlige investeringer er dermed en vigtig del af vores interne investeringsproces. Vi vurderer selskabernes bæredygtighed i alle investeringer.

Derfor tror vi på ansvarlige investeringer

Skagen maleri af børn og unge piger, der plukker blomster på en mark nord for Skagen.
Michael Ancher, Børn og unge piger plukker blomster på en mark nord for Skagen, 1887. Billedet er manipuleret og tilhører Skagens Kunstmuseer.

1993

Europakort som viser, at man i 1993 kun kunne handle SKAGENs fonde i Norge.

448 kunder
20 mio. norske kroner under forvaltning

2019

Europakort som viser, at man i 2016 kan handle SKAGENs fonde i Norge, Sverige, Danmark, Storbritannien, Holland, Island, Finland, Luxembourg, Schweiz, Belgien, Tyskland, Irland og Frankrig.

108.000 kunder
Cirka 58 mia. norske kroner under forvaltning

Vores investeringsfilosofi er enkel: Vi skal finde investeringer, der er misforstået af markedet, men hvor værdien sandsynligvis bliver anerkendt i fremtiden. Investeringer som tilbyder et stort potentiale i forhold til risikoen.

SKAGENs har én investeringsfilosofi, som vi anvendt siden start.

Vi tilbyder:

  • Aktivt forvaltede fonde
  • Globale mandater
  • Værdibaseret investeringsfilosofi
  • Langsigtet fokus
Mange mænd siddende ved et bord.
P.S. Krøyer, Ved frokosten, 1883. Billedet er manipuleret og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Sponsorsamarbejder er vigtigt for at skabe engagement og fællesskab på tværs af lande, sprog og kulturer. Dette styrker også engagement og værdier blandt vores medarbejdere. SKAGEN AS har i flere år støttet og bidraget til samfundsnyttige projekter både lokalt og globalt.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.