Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Herunder kan du læse mere om skattereglerne ved investering i SKAGENs fonde. Informationerne er udelukkende generelle, vejledende og ikke udtømmende. SKAGEN rådgiver ikke omkring individuelle skatteforhold, og vi opfordrer dig derfor til at kontakte en skatterådgiver for at få en samlet vurdering af de skattemæssige konsekvenser.


Skattemiljøer

Læs mere om, hvordan du beskattes i de enkelte skattemiljøer nedenfor.

Historiske udbytter og kurser

Her finder du en oversigt over de historiske minimumsudlodninger, udbytter og ultimokurser.

Skattevejledninger

Nedenfor finder du vejledninger til, hvordan du indberetter til SKAT, når du har investeret i SKAGENs fonde.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up