Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Stavanger

 • SKAGEN Fondene

  Løkkeveien 93
  4008 Stavanger
  Norge

  Postboks 160

  Storebrand Asset Management AS:
  Org. nr. 930 208 868

 • kundeservice@skagenfondene.no

 • Alle hverdage kl. 09.00 - 16.00

Det er vigtig for os at yde den bedst mulige service til vores kunder. Hvis du er utilfreds med den service, du har modtaget, vil vi gerne høre fra dig, så vi kan blive bedre. Sådan behandler vi kundeklager.

Investors rettigheder
Find ud af, hvilke rettigheder du har som investor med hensyn til information, indfrielse, stemmeret med mere.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up