Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

København

  • SKAGEN Fondene Danmark
    Bredgade 25A, 1. sal
    1260 København K

    CVR: 29 93 48 51

    Tlf.: 70 10 40 01

  • Alle hverdage kl. 09.00 - 17.00

SKAGEN er en virksomhed i konstant udvikling. Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads.

Hos SKAGEN tror vi på, at mennesker trives og yder bedst, når de motiveres af spændende arbejdsopgaver. Vi er altid glade for at høre fra dygtige medarbejdere, som har kundens interesser i højsædet.

Fiskere omkring båd
Fangsten deles, 1885. Af Viggo Johansen, Skagens Kunstmuseer.

Det er vigtig for os at yde den bedst mulige service til vores kunder. Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med den service, du har modtaget fra SKAGEN, vil vi gerne høre fra dig, så vi kan blive bedre. Sådan behandler vi kundeklager.

Investors rettigheder
Find ud af, hvilke rettigheder du har som investor med hensyn til information, indfrielse, stemmeret med mere.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up