Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Skagen maleri. 3 høstarbejdere går i engen.
Anna Ancher, Høstarbejdere, 1905. Billedet er manipuleret og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Vi er en aktiv forvalter, der tilbyder få nøje udvalgte kvalitetsfonde - fonde som vi selv investerer vores penge i. Fondenes brede mandater gør det muligt at udvælge de bedste selskaber over hele verden. Oversete selskaber, som kan give vores kunder merafkast over tid. Det er sund fornuft.

Når du investerer i SKAGEN, får du blandt andet:

  • Få prisbelønnede og omsorgsfuldt forvaltede aktie- og obligationsfonde
  • Aktivt forvaltede fonde, hvor målet er at give bedre afkast end gennemsnittet på lang sigt.
  • Fonde som kan anvendes til at sammensætte en veldiversificeret portefølje.
  • Personlig rådgivning og service.

Dette kendetegner også SKAGEN

Sund fornuft

Vi investerer i undervurderede, underanalyserede og upopulære selskaber og obligationer med potentiale for yderligere værdistigning. Forenklet handler det om at købe noget uudforsket, som markedet måske ignorerer, men som vi vurderer, kan stige i værdi.

Interessefællesskab

SKAGENs forvaltere investerer selv i deres fonde. Omkostningerne er også baseret på, hvor godt vores fonde performer. Alt dette betyder, at vi har det samme mål, som vores kunder.

Enkelhed

Vores eneste forretningsområde er forvaltning af fonde. Vi tilbyder kun få nøje udvalgte aktie- og obligationsfonde, som det skal være enkelt at investere og sætte sig ind i.

Eget perspektiv

Hovedkontor ligger i Stavanger, og vi holder os væk fra støjen i verdens finansmarkeder. Vi går vores egne veje, mod strømmen.

Globalt og bredt fokus

Vi investerer i selskaber og obligationer over hele verden og i forskellige brancher.

Åbenhed

Vi kommunikerer åbent og ærligt – i gode og dårlige tider.

Langsigtet stabilt ejerskab

SKAGEN er en del af Storebrand Asset Management men forbliver et uafhængigt forvaltningsselskab, som rapporterer til sin egen bestyrelse.

Bliv kunde i SKAGEN

Vi investerer ansvarligt

SKAGEN historien

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up