Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Skagen maleri. 3 høstarbejdere går i engen.
Anna Ancher, Høstarbejdere, 1905. Billedet er manipuleret og tilhører Skagens Kunstmuseer.

Når du investerer i SKAGEN, får du blandt andet:

  • Få, men prisbelønnede, aktiefonde
  • Aktivt forvaltede fonde, hvor målet er at give bedre afkast end gennemsnittet på lang sigt.
  • Fonde som kan anvendes til at sammensætte en veldiversificeret portefølje.

Dette kendetegner os

Sund fornuft

SKAGEN har en aktiv og value-baseret investeringsfilosofi. Det betyder, at vi investerer i selskaber, der kan blive mere værd på sigt. Det handler om at købe noget, der er uudforsket, som markedet måske ignorerer - men som vi mener kan stige i værdi. Det kommer kunderne til gode.

Interessefællesskab

SKAGENs forvaltere investerer selv i de fonde, de forvalter. Omkostningerne er også baseret på, hvor godt vores fonde performer. Det betyder, at vi har det samme mål som vores kunder.

Enkelhed

Vi beskæftiger os kun med forvaltning af fonde. Vi tilbyder ganske få aktiefonde. For det skal være enkelt at investere og forstå vores produkter.

Eget perspektiv

Hovedkontoret ligger i Stavanger, og vi holder os væk fra støjen i verdens finansmarkeder. Vi går ofte vores helt egne veje, mod strømmen.

Globalt og bredt fokus

Vi investerer i selskaber over hele verden og i forskellige brancher.

Åbenhed

Vi kommunikerer åbent og ærligt – i både gode og dårlige tider.

Langsigtet stabilt ejerskab

Det er Storebrand Asset Management, som administrerer SKAGEN-fondene. Forvaltningen af fondene udføres af SKAGENs forvaltere gennem en aftale mellem SKAGEN AS og Storebrand Asset Management.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up