Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Monica Hsiao lancerede Triada Capital i 2015 efter siden 2009 at have stiftet og bidraget til opbygningen af Asia Credit Strategies-forretningen for CQS (en global hedgefond med et AUM på 14 mia. dollar med hovedkontor i London).

Forud for sin karriere i investering har hun tidligere arbejdet med selskabsret i New York med fokus på Mergers & Acquisitions og Private Equity. Hun har mere end 17 års global erfaring med aktiehandel inden for især credit long-short fundamentalstrategier i vækstmarkeder og udviklede markeder. 

Hun har arbejdet i flere internationale investeringsbanker i London (herunder Nomura, Credit Suisse og Merrill Lynch), inden hun flyttede til Asien. Hsiao har med udpræget succes handlet på børsen gennem perioder med høj volatilitet, også gennem finanskrisen.

Monica Hsiao er BA i økonomi (med udmærkelserne Honours and Distinction) og er Phi Beta Kappa fra Stanford University. Hun har en MA i international politik fra Stanford University, en JD (Juris Doctor) fra UCLA School of Law og er MSc i finans fra London School of Business. Hun taler flydende engelsk og mandarin.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up