Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Britiske Mike Berners-Lee er en af verdens førende eksperter inden for bæredygtighed med fokus på, hvordan vi kan imødegå vor tids største udfordringer.

Han er grundlægger af Small World Consulting, et konsulentfirma med kobling til Lancaster University, som er verdensførende for sit arbejde med leverandørkædernes aftryk og udvikling. Small World arbejder med organisationer i alle størrelser og i alle brancher, fra nogle af verdens største tech-giganter til små- og mellemstore virksomheder. Berners-Lee underviser også selv ved Lancaster University, hvor han forsker i bæredygtige levemidler og CO2-aftryk. Han er en flittigt brugt taler og interviewes ofte i medierne, når det handler om bæredygtighed og klimaspørgsmål. For nyligt var han med i dokumentaren Climate Change: The Facts sammen med Sir David Attenborough.

Mike Berners-Lee har også skrevet tre bøger. Den seneste, "There Is No Planet B: A Handbook for the Make or Break Years" er en håndgribelig og omfattende guide til vor tids store udfordringer, rettet mod både privatpersoner, virksomheder og politikere. 

Hans første bog "How Bad Are Bananas? The Carbon Footprint of Everything" kom i en ny udgave , kom i 2020 i en ny udgave.

Sammen med Duncan Clark har Berners-Lee skrevet "The Burning Question" om klimaforandringer og om, hvilken blanding af politik, økonomi, psykologi og teknik, der er nødvendigt for at tage hånd om problemerne. Den bog beskrev Al Gore med følgende ord: "Fascinating, important and highly recommended”.

Mike Berners-Lee er bl.a. uddannet i Fysik fra Oxford University og har en MA i Organisationsudvikling fra Sheffield Hallam University.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up