Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Efter 15 år som cheføkonom i Deutsche Bank skiftede Torsten Slok til en stilling som cheføkonom ved Apollo i august 2020. Her har han ansvar for Apollos afdeling for makroøkonomi og markedsanalyse.

I Deutsche Bank lå Sløks team ti år i træk i toppen af den årlige instutionelle investorundersøgelse inklusiv på førstepladsen i 2019. Før han sluttede sig til Deutsche Bank, arbejdede Sløk i IMF i Washington DC og i OECD i Paris.

Torsten Slok er ph.D i økonomi og har studeret ved Københavns Universitet og Princeton University. Han er gift med Julie Sløk, der er præst ved den danske sømandskirke i New York, og de bor i Brooklyn Heights med deres tre børn.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up