Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

4 min læsetid

Mød Londons mest indflydelsesrige tech-investor på årets Nytårskonference

Eileen Burbidge har grundlagt flere venturekapitalfonde og er en hyppig gæst på Downing Street 10. Historien om Eileen Burbidge er præget af selvstændige valg, engagement, motivation og hårdt arbejde. På Nytårskonferencen vil Burbidge dele ud af sine erfaringer fra en utraditionel karriere, hvor tilgangen til investeringer ikke har fulgt den slagne gang.

Engagement

Eileen Burbidge har godt ry i London. Siden etableringen af Passion Capital i 2011 har hun sammen med forskellige partnere støttet mere end 60 teknologivirksomheder og 100 iværksættere finansielt. For sin indsats har amerikanskfødte Burbidge modtaget ordenen "Most Excellent Order of the British Empire" af den engelske dronning for sit bidrag til det britiske erhvervsliv samt en række andre officielle pligter.

- Vi har alle forudsætningerne for succes i Storbritannien. Derudover er der også er en kulturel forandring i proces samtidig med en øget respekt og støtte til iværksætteri i samfundet, siger Burbidge til avisen The Guardian.

Burbidge har en åben-dør-politik. Har du en god idé eller køreklar forretningsplan, så er du altid velkommen til en snak. Hun har kun ét krav. Du skal ikke banke på hendes dør, hvis du er en uhøflig og ubehøvlet iværksættertype.

- Livet er for kort til at arbejde med mennesker, som du ikke bryder dig om eller som opfører sig krænkende eller uforskammet. Vi vil arbejde sammen med mennesker, som vi kan lide at tilbringe tid sammen med, siger hun i et interview til Fortune Magazine.

Motivation

Passion Capital har dels hjulpet med til, at den omstridte mobilapp Lulu blev en realitet. Den oprindelige idé bag programmet var at skabe et forum for kvinder, hvor de kunne diskutere og dele erfaringer på en række områder. Efter den første brugertest var der umiddelbart ét tema, der gik igen. Dating og mænd. Derfor udviklede grundlæggeren Alexandra Chong en dating-app til kvinder. 25 procent af alle kvindelige universitetsstuderende i USA bruger app'en.

- I Passion Capital mener vi, at vores baggrund gør os bedre til at vurdere og relatere os til andre entreprenøre. Vi er bedre i stand til at yde operationel og strategisk værdi til projekterne, siger Burbidge til Fortune.

Passion Capital har fokus på den følelsesmæssige tilknytning, som iværksætteren har til projektet. Motivation er altafgørende for om de og projektet lykkes.

- Det kommer til at være vanvittigt hårdt, så det er vigtigt, at entreprenøren er følelsesmæssigt tilknyttet. Det får dem igennem de hårde tider, siger hun.

Hårdtarbejdende

Som barn af kinesiske immigranter fik Burbidge tidligt fortalt, at hvis hun ønskede at opnå noget i livet, så hun måtte arbejde hårdt for at opnå det. Hun studerede datalogi ved University of Illinois - et studievalg hun tilskriver sine forældre.

- Mine forældre følte, at de var nødt til at arbejde meget hårdere end ikke-indvandrere. Det samme blev vi børn opflasket med. "Du kommer ikke til at få de samme chancer, så du skal bevise, at du hører til her," sagde forældrene igen og igen.

Selvom eksamensresultaterne ikke var imponerende, fik hun kort efter sin eksamen et job i Silicon Valley i Apple og siden i Sun.

Du kan opleve Eileen Burbidge på SKAGEN Fondenes Nytårskonference den 12. januar. Det koster 3.500 kr. at deltage.

Tilmeld dig her

Læs mere om Nytårskonferencens øvrige talere

Harvardprofessor og stormester i skak - Kenneth Rogoff

Årets dansker 2016 - Margrethe Vestager

Markant geopolitisk chefstrateg - Marko Papic

Mere om Nytårskonferencen

James Anderson: Langsigtet merafkast kræver dybdegående kendskab til virksomhederne

James Anderson, indflydelsesrig investor, tidligere partner i Baillie Gifford og forvalter af ...

Stuart Kirk: ESG-investeringer kræver sund fornuft

Stuart Kirk, klummeskribent for Financial Times og tidligere Head of Responsible Investments hos ...

Kinaekspert Keyu Jin: Vestlige myter skygger for forståelsen af Kina

Keyu Jin, forfatter og økonom med speciale i kinesisk økonomi, talte ved SKAGEN Fondenes ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up