Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Margrethe Vesterager taler med en kvinde på gaden
Vestager er at finde på Bloombergs liste over verdens 50 mest indflydelsesrige personer. Foto: Kim Vadskær

Da Bloomberg offentliggjorde sin traditionsrige liste over verdens 50 mest indflydelsesrige mennesker i den globale økonomi, var listen igen i år præget af finansfolk fra Wall Street, statsledere for magtfulde nationer og direktører for verdens største virksomheder. Alligevel var der gjort plads til en markant dansk kvinde på plads nummer 37.

Siden Margrethe Vestager tiltrådte som konkurrencekommissær i efteråret 2014 har hun formået at skabe genlyd overalt i den finansielle verden som EU's vagthund til fordel for forbrugerne. På få år har hun formået at udnytte styrken i et samlet Europa i en stadig mere global verden.

Skatteregninger til Apple og Amazon

Den danske konkurrencekommissær har især markeret sig kampen for at få globale virksomheder som Fiat, Starbucks, Amazon.com og Apple til at betale skat på lige fod med andre selskaber bosiddende i EU. Særligt slagsmålet i Irland mod Apple og skattekravet på op til 100 milliarder kroner har været medvirkende til, at Margrethe Vestager har fået mærkatet som dronningen af EU i store internationale medier som New York times og The Guardian.

Når Margrethe Vestager kæmper kampene for EU's forbrugere, giver det udsving i kurserne på de multinationale selskaber som hun lægger arm med. EU's konkurrencekommission er med andre ord en vigtig faktor, der bør tages med i enhver global investors overvejelser. Det bliver derfor interessant at få et indblik i kommisærens arbejde og visioner for fremtiden torsdag den 12. januar 2017.

Nytårskonferencen 2017

Udover Margrethe Vestager taler bl.a. stormester i skak og Harvardprofessor Kennteh Rogoff  også på SKAGEN Fondenes Nytårskonference den 12. januar.

Temaet for hans præsentation er "Where We Are and Where We Are Going: A Look at the US and Global Economies'.

Det koster 3.500 kr. at deltage i konferencen.

Tilmeld dig her

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up