Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

1 min læsetid

Sådan håndterer SKAGEN Kon-Tiki krigen i Ukraine

"Det er først og fremmest en menneskelig tragedie, som udspiller sig i Ukraine lige nu. På mange måder tror jeg, at dette er en skillevej," siger Fredrik Bjelland. 

Ligesom mange andre kapitalforvaltere har SKAGEN Fondene besluttet sig for at ekskludere alle russiske investeringer. Samtidig blev al handel med russiske aktier standset umiddelbart efter invasionen, og det er derfor ikke muligt at sælge aktierne.

"Vi venter på, at markederne genåbner, og det bliver muligt at finde en køber til disse aktier. Som ansvarlige forvaltere har vi et stort ansvar for at vide, hvem køberne er," siger Fredrik Bjelland.

Det har været krævende at investere på vækstmarkederne på det seneste, men forvalterne leder nu efter selskaber, hvor aktiekurserne har fået en hårdere medfart, end de grundlæggende forhold lægger op til. 

 

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up