Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Hvordan er markedsudsigterne for 2023?

Ved starten af 2022 spåede Alexandra Morris, at året nok ville komme til at blive en smule bumpet. Og det kan man roligt sige, hun fik ret i. I et webinar gennemgår hun aktieåret 2022 sammen med Olav Chen, og de deler deres forventninger til næste år. Hvad overraskede dem mest i 2022?

"Det, der overraskede mig mest, var naturligvis krigen i Europa, men også hvor hurtigt vi (i Norge, red.) formåede at gøre os uafhængige af russisk gas," forklarer Alexandra i webinaret.

Men hvad tænker de to eksperter om næste år?

"Jeg tror, at der kommer til at være bump på vejen på samme niveau som i år, indtil vi får fast grund under fødderne. Spørgsmålet er, hvor meget centralbankernes opstramning vil påvirke økonomierne. Der vil nok komme en recession, men hvor dyb den bliver er fortsat usikkert," forklarer Alexandra.

"Jeg tror, det store spørgsmål i 2023 bliver, hvor sandsynlig en recession er, og om vi får en blød eller hård landing" siger Olav Chen.

Du kan høre mere om eksperternes forventninger til 2023 i webinaret.

Se webinaret her.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up