Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Hvordan er markedsudsigterne for 2023?

Ved starten af 2022 spåede Alexandra Morris, at året nok ville komme til at blive en smule bumpet. Og det kan man roligt sige, hun fik ret i. I et webinar gennemgår hun aktieåret 2022 sammen med Olav Chen, og de deler deres forventninger til næste år. Hvad overraskede dem mest i 2022?

"Det, der overraskede mig mest, var naturligvis krigen i Europa, men også hvor hurtigt vi (i Norge, red.) formåede at gøre os uafhængige af russisk gas," forklarer Alexandra i webinaret.

Men hvad tænker de to eksperter om næste år?

"Jeg tror, at der kommer til at være bump på vejen på samme niveau som i år, indtil vi får fast grund under fødderne. Spørgsmålet er, hvor meget centralbankernes opstramning vil påvirke økonomierne. Der vil nok komme en recession, men hvor dyb den bliver er fortsat usikkert," forklarer Alexandra.

"Jeg tror, det store spørgsmål i 2023 bliver, hvor sandsynlig en recession er, og om vi får en blød eller hård landing" siger Olav Chen.

Du kan høre mere om eksperternes forventninger til 2023 i webinaret.

Se webinaret her.

Aktiemarkedet

Fem grunde til at tage børsuroen helt roligt

Der er især én grund til, at du som fondsinvestor kan tage børsuro og virusfrygt med ophøjet ro: ... Læs artiklen nu arrow_right_alt

Mere om Aktiemarkedet

Hvordan bør du investere lige nu?

Det er i perioder som denne, at du kan lægge grundstenen til et god langsigtet afkast. Sådan griber ...

Bør investorerne være bekymrede for Rusland?

Der er fortsat usikkerhed omkring situationen mellem Rusland og Ukraine, selvom der er håb for en ...

Hvad bør investorer fokusere på i tider med krise og inflation?

Oven på et krisetungt første halvår af 2022 ser vi her nærmere på selve krisens natur men også på ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up