Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
2 min læsetid

Nyhed i Europa - Invester med de bedste aktivister

16. januar 2018

For første gang bliver det nu muligt at investere side om side med de mest attraktive aktivistkampagner i verden, når SKAGEN Insight A kan købes via os eller din bank. Investeringer i aktivistkampagner har hidtil kun været forbeholdt store institutionelle investorer.

Kort om aktivistiske investeringer

Mange selskaber klarer sig ringere, end de har potentiale til, hvilket ikke er optimalt for selskabernes aktionærer. Aktivistiske investorer er villige til at gøre noget ved dette, hvis forbedringspotentialet er stort nok. Aktivister er en gruppe investorer – typisk en fond – som køber en større andel af selskabet, og via denne andel får de indflydelse på udviklingen af selskabet. I samarbejde med selskabets ledelse laver de en plan for, hvordan selskabet kan forbedre værdien af selskabets aktier. Dette arbejde kommer selskabet og alle selskabets aktionærer til gode.

SKAGEN Insight skygger de bedste aktivister i verden

SKAGEN Insight arbejder ikke som en klassisk aktivistinvestor. Fonden er ikke selv direkte involveret i aktivistkampagnerne, men går ind og køber andele i de mest lovende selskaber, som aktivisterne har købt andele i. Dermed får du, som investor i SKAGEN Insight, unik adgang til en meget eksklusiv og nøje udvalgt portefølje af selskaber, der alle indeholder et stort forbedringspotentiale.

Det vil glæde os at præsentere denne nye investeringsmulighed for dig ved et investormøde nær dig. Vi afholder møder i København, Aarhus, Aalborg, Herning og Odense.

Har du spørgsmål, eller ønsker du en dybdegående gennemgang af fonden via telefon, så ring på: 7010 4001

 

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.