Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

I snart 20 år har SKAGEN arrangeret Nytårskonferencen med en perlerække af eksperter, professorer og nobelprismodtagere inden for emner som finans, økonomi og politik. I 2020 var konferencen på grund af coronapandemien for første gang digital. I år glæder vi os til at kunne kombinere den digitale konference, der er gratis og åben for alle interesserede, med en mindre fysisk konference i København.

Deltag på årets vigtigste finanskonference og mød en række af verdens dygtigste eksperter inden for finans, økonomi og geopolitik. Årets tema er Finding Value in Uncertainty.

Foto af en kvinde

16 år i Danmark

SKAGEN Fondene har afholdt Nytårskonferencen i 18 år, hvoraf Danmark har været med i 16 år.

Tre nobelpriser

Tre af foredragsholderne igennem tiderne har vundet Nobelprisen i økonomi.

Fem lande

Konferencen er blevet afholdt i fem lande: Norge, Sverige, Danmark, England og Holland.

Mere end 95 foredrag

Der har igennem tiden været mere end 95 foredrags- holdere på Nytårs- konferencerne.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up