Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Aswath Damodaran

4. oktober 2022

Hans blog "Musings on Markets" blev udvalgt af Times of London som en af de ti bedste aktieblogs i verden. Han optræder jævnligt i medierne og har også en YouTube-kanal. 

Udover at være kendt som "Dekanen af prisfastsættelse" (the dean of valuations) er Damodaran også blevet kåret som årets professor af de dimitterende MBA-klasser fem gange ved universitet i New York. Han er også blevet kåret som den mest populære business-professor i USA af MBA-studerende i en survey fra Business Week 2011. 

Damodaran er BA i Revision fra Madras University i Indien og MA i Ledelse fra Indian Institute of Management. Han har endvidere en MBA og en PhD i Finans fra University of California, USA.

Du kan læse mere om Aswath Damodaran og se hans oplæg ved SKAGEN Fondenes Nytårskonference 2023.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up