Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

VIDEO: Balancer din investering

Porteføljestrateg Stein Svalestad vurderer, at kursfaldet, i starten af 2016, er en korrektion og ikke nødvendigvis en længere nedtur.

- ECB er klar til at stimulere økonomien, hvis det bliver nødvendigt. Derudover ser vi en god udvikling i den amerikanske økonomi.

Nogle tommelfingerregler når markederne falder

I SKAGEN Fondene er vi langsigtede investorer. Vi arbejder ikke ud fra et mål om at time markedet, men tror på, at det kan betale sig at købe aktier, der er billigt prisfastsat, og som har potentialet til at blive en god investering på længere sigt. De store udsving er en del af spillet. Det gælder derfor om at have is i maven og bevare roen, og udnytte de muligheder som markedsuroen giver.

Tjek din portefølje

Markedets bevægelser påvirker sammensætningen af din investeringsportefølje. Har du sammensat din portefølje med en bestemt andel af aktier og obligationer, vil denne ændre sig i takt med markedsudviklingen. Derfor kan det være en god idé at tjekke sammensætningen og sikre, at den fortsat er som du ønsker.

Hør også Steins råd til, hvordan du bør forholde dig i urolige situationer som denne.Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til, hvordan du bedst muligt sammensætter din portefølje.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up