Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Portræt af mand
Tim Warrington er ny administrerende direktør i SKAGEN.

Tim Warrington har været ansat i SKAGEN i mere end ti år, og hans udnævnelse sikrer kontinuitet og et stærkt kundefokus. Warrington var tidligere ansvarlig for international distribution og norsk formueforvaltning, før han overtog stillingen som viceadministrerende direktør i juni 2013.

Odd Arild Grefstad, bestyrelsesformand i SKAGEN og administrerende direktør i Storebrand udtaler:

- Tim har solidt branchekendskab, stærke lederegenskaber og han repræsenterer kontinuitet og stabilitet for medarbejdere og kunder. Vi er overbeviste om, at han har den forretningsmæssige viden og beslutsomhed, der er nødvendig for at lede virksomheden og gennemføre SKAGENs strategi fremadrettet.

- Der er allerede taget vigtige skridt i at opbygge en fælles operationel platform og styrke distributionen mellem SKAGEN og Storebrand. Samtidig med at sikre uafhængigheden af kapitalforvaltning og evnen til at give kunderne værdi. Med Tim som administrerende direktør og Alexandra Morris som investeringsdirektør har vi nu et meget stærkt ledelsesteam, der kan sikre stabilitet og udvikling fremadrettet, udtaler Jan Erik Saugestad, koncerndirektør i Asset Management i Storebrand.

Alexandra Morris vil fortsætte som investeringsdirektør med ansvar for forvalterteamene, en stilling hun har haft siden september 2016.

- Det er en ære at blive udnævnt til administrerende direktør for SKAGEN. SKAGEN er kendt som en uafhængig kapitalforvalter med en konsekvent investeringsfilosofi og et stærkt kundefokus. Sammen med mine SKAGEN kolleger ser jeg frem til at føre virksomheden gennem næste fase i vores udvikling sammen med Storebrand. Vores fokus er fortsat at levere bedst risikojusteret afkast og service til alle vores kunder, siger Tim Warrington.

Ud over hans ti års erfaring i SKAGEN er Tim bestyrelsesformand for ”The Group of Boutique Asset Managers”, som består af 17 uafhængige kapitalforvaltningsselskaber fra hele verden. Før han startede i SKAGEN havde Warrington mere end 20 års ledelseserfaring fra den britiske hær.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.