Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Portræt af mand
Tim Warrington er ny administrerende direktør i SKAGEN.

Tim Warrington har været ansat i SKAGEN i mere end ti år, og hans udnævnelse sikrer kontinuitet og et stærkt kundefokus. Warrington var tidligere ansvarlig for international distribution og norsk formueforvaltning, før han overtog stillingen som viceadministrerende direktør i juni 2013.

Odd Arild Grefstad, bestyrelsesformand i SKAGEN og administrerende direktør i Storebrand udtaler:

- Tim har solidt branchekendskab, stærke lederegenskaber og han repræsenterer kontinuitet og stabilitet for medarbejdere og kunder. Vi er overbeviste om, at han har den forretningsmæssige viden og beslutsomhed, der er nødvendig for at lede virksomheden og gennemføre SKAGENs strategi fremadrettet.

- Der er allerede taget vigtige skridt i at opbygge en fælles operationel platform og styrke distributionen mellem SKAGEN og Storebrand. Samtidig med at sikre uafhængigheden af kapitalforvaltning og evnen til at give kunderne værdi. Med Tim som administrerende direktør og Alexandra Morris som investeringsdirektør har vi nu et meget stærkt ledelsesteam, der kan sikre stabilitet og udvikling fremadrettet, udtaler Jan Erik Saugestad, koncerndirektør i Asset Management i Storebrand.

Alexandra Morris vil fortsætte som investeringsdirektør med ansvar for forvalterteamene, en stilling hun har haft siden september 2016.

- Det er en ære at blive udnævnt til administrerende direktør for SKAGEN. SKAGEN er kendt som en uafhængig kapitalforvalter med en konsekvent investeringsfilosofi og et stærkt kundefokus. Sammen med mine SKAGEN kolleger ser jeg frem til at føre virksomheden gennem næste fase i vores udvikling sammen med Storebrand. Vores fokus er fortsat at levere bedst risikojusteret afkast og service til alle vores kunder, siger Tim Warrington.

Ud over hans ti års erfaring i SKAGEN er Tim bestyrelsesformand for ”The Group of Boutique Asset Managers”, som består af 17 uafhængige kapitalforvaltningsselskaber fra hele verden. Før han startede i SKAGEN havde Warrington mere end 20 års ledelseserfaring fra den britiske hær.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up