Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Rytter og hest ved Hingstekåring.
SKAGEN Fondene har været en af hovedsponsorerne ved Dansk Varmblods Hingstekåring de sidste fem år og fortsætter med en længerevarende aftale. Foto: Ridehesten.com

SKAGEN Fondene har de seneste fem år været engageret i dansk ridesport, som hovedsponsor for Dansk Varmblods hingstekåring, og har netop underskrevet en ny, længerevarende aftale.

Dansk Varmblods direktør Casper Cassøe ser det som en stor cadeau til forbundets største arrangement, hingstekåringen, at forbundets samarbejdspartnere gentager deres aftaler.

– SKAGEN Fondene, som vi efterhånden har kendt i en del år, har virkelig været med i vores kæmpe forvandling af hingstekåringen i Herning; først hal M og sidenhen Boxen. SKAGEN Fondene er meget dygtige til at aktivere deres sponsorat og har mange kunder med til vores arrangementer, som alle får en fantastisk oplevelse.

Spændende samarbejde

Samarbejdet har blandt andet givet SKAGEN mulighed for at invitere til Dansk Varmblods spændende og ekstraordinære hesteoplevelser i løbet af året. Hingstekåringen alene er en af årets væsentligste kundeaktiviteter, hvor mere end 250 eksisterende og potentielt nye kunder er med til mange gode oplevelser hen over arrangementets fire dages fuldt program.

Det er med stor glæde, at vi har forlænget vores sponsorat af Dansk Varmblods Hingstekåring. Vi ser frem til en fortsættelse af det gode og konstruktive samarbejde, som vi har haft gennem de seneste fem år. Dansk Varmblods Hingstekåring har et meget højt professionelt niveau, og vi glæder os allerede til hingstekåringen i 2019, udtaler SKAGEN Fondenes kundechef, Søren Risager Rasmussen.

– Jeg glæder mig meget over, at samarbejdet fortsætter og er meget taknemmelig over, at SKAGEN Fondene rigtig gerne vil os, slutter Casper Cassøe.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.