Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right

SKAGENs uafhængige forvaltning af aktiefondene og investeringsfilosofi videreføres, mens vores kunder får adgang til et bredere produktudvalg og flere finansielle tjenester. SKAGENs hovedkontor er fortsat i Stavanger med selvstændig ledelse og egen bestyrelse.

Fælles systemer

Sammen med Storebrand Asset Management (SAM) etablerer SKAGEN en fælles operationel platform. Ved at samle kompetence og erfaring på et sted gør det muligt for os at udvikle endnu bedre løsninger til vores kunder.

Den fælles platform vil omfatte it-drift, udvikling og support af investeringsløsninger, client settlement, varetagelse af andelsejerregisteret, regnskab, beregning af andelsværdi (NAV) og afvikling af fondene. Ændringen træder i kraft den 1. juli 2018.

Obligationsfondene forvaltes af Storebrand

Storebrand Asset Management (SAM) overtager pr. 1. september ansvaret for forvaltningen af SKAGENs obligationsfonde SKAGEN Tellus, SKAGEN Avkastning og SKAGEN Høyrente.
SAM er en af de førende obligationsforvaltere i Skandinavien, og tilbyder et ekstraordinært miljø inden for makroøkonomisk analyse og obligationsforvaltning. Ændringen får ikke betydning for investorerne. Obligationsfondene forbliver selvstændige fonde under SKAGENs brand, og kunderne vil fortsat modtage nyhedsbreve, invitationer og aden relevant information fra SKAGEN Fondene.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på kundeservice@skagenfondene.dk eller telefon 7010 4001.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.