Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

SKAGEN Kon-Tiki

Cathrine Gether og Fredrik Bjelland overtager ansvaret i aktiefonden SKAGEN Kon-Tiki fra Knut Harald Nilsson, som har besluttede sig for at forlade SKAGEN for at forvalte sin egen portefølje.

Cathrine har været forvalter i SKAGEN Kon-Tiki siden 2009, hvor hun kom til SKAGEN fra Millenium Capital Partners i London. Hun har 18 års erfaring fra finansindustrien.

Fremover kommer hun til at arbejde tæt sammen med Fredrik Bjelland, som i 2017 kom til SKAGEN fra Norges Investment Management (den norske oliefond), hvor han var porteføljeforvalter og bar titlen Head of China Special Mandates. Han har lang og bred erfaring inden for forvaltning af aktier i de globale markeder.

- Vi er rigtig glade for at have et stærkt forvalterteam til at overtage forvaltningen af SKAGEN Kon-Tiki. Kontinuitet og konsistens i fonden vil blive sikret af Cathrine. Fredrik bidrager med sin lange og brede erfaring fra branchen og har allerede introduceret en række nye spændende investeringsideer, fortæller investeringsdirektør Alexandra Morris.

 

SKAGEN Focus

Jonas Edholm overtager ansvaret i SKAGEN Focus fra Filip Weintraub, som forlader SKAGEN af personlige årsager.

Jonas var en meget vigtig del i opbygningen og lanceringen af aktiefonden SKAGEN Focus i 2015. Jonas har en lang og bred industrierfaring og vil fortsætte arbejdet med forvaltningen af fonden sammen med David Harris, som han har arbejdet sammen med i mere end ti år. Der vil ikke ske nogle ændringer i, hvordan fonden forvaltes fremadrettet.

- Ansvaret for SKAGEN Focus bliver overdraget til to dygtige forvaltere, som har været med i forvaltningen af SKAGEN Focus siden start. De vil fortsætte det gode arbejde, og forvalte fonden i investorernes bedste interesse. Jonas har mere end 15 års erfaring med aktiv og værdibaseret forvaltning, en bred baggrund fra risikostyring og aktiv-allokering samt erfaring som hovedforvalter, fortæller Alexandra Morris.

 

Indrettet til fremtiden

- Det er vores pligt over for kunderne at sikre de bedste forvaltere til at varetage deres investeringer. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi har to så højt motiverede forvalterteams, som komplementerer hinanden både når det gælder individuelle færdigheder, men også når det gælder kontinuitet og nye talenter. Alle porteføljeforvalterne er partnere i virksomheden og naturlige efterfølgere fra SKAGENs erfarne investeringsteam, udtaler Alexandra Morris.

SKAGEN har igangsat en proces med at rekruttere nye analytikere, som i fremtiden skal støtte SKAGEN Kon-Tiki og SKAGEN Focus. Indtil analytikerne er på plads, vil de to fonde benytte sig af de øvrige ressourcer i SKAGENs porteføljeafdeling.

- Vi vil takke Knut Harald og Filip for deres bidrag til SKAGEN igennem mange år, og vi ønsker dem alt held og lykke fremover, slutter Alexandra Morris.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up