Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right

På trods af stigende geopolitisk uro, naturkatastrofer og en række afgørende regeringsvalg står 2017 tilbage som et godt år for den globale aktieinvestor.

SKAGEN Global - Opgang trods uro
På trods af naturkatastrofer og betydelig politisk uro, gik den makroøkonomiske udvikling støt og rolig i den rigtige retning i alle større økonomer. 2017 blev derfor et stærkt aktieår for globale aktier generelt.

SKAGEN Kon-Tiki - Et godt år for de nye markeder
2017 var det bedste år for de nye markeder i MSCI Emerging Markets Indekset siden 2010. Det var også for andet år i træk, at de nye markeder leverede bedre afkast end de udviklede markeder.

SKAGEN Vekst - Positioneret til vækst
"Bull" markedet dør ikke af alder alene og det positionerer vi os efter, skriver porteføljeforvalter Øyvind Fjell om udsigterne for SKAGEN Vekst i 2018.

SKAGEN Focus - Big in Japan
SKAGENs koncentrerede globale aktiefond leverede en stærk afslutning i årets sidste måneder og endte året med et afkast på 7,3 procent målt i danske kroner.

SKAGEN m2 - Godt jubilæumsår for SKAGEN m2
SKAGEN m2 leverede flotte 12,2 procent afkast i 2017, mod referenceindeksets 6,6 procent. Også på tre års sigt er afkastet i verdensklasse.

Klik her og læs opsummeringen her

 

 

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.