Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right

Søren Milo Christensen, der i øjeblikket er forvalter i SKAGEN Global, kom til SKAGEN i 2010. Han har 18 års erfaring i fondsindustrien og vil nu arbejde sammen med Alexander Stensrud i den nordisk-globale aktiefond SKAGEN Vekst.

Øyvind Fjell har valgt at forlade SKAGEN for at søge nye udfordringer og begynde i den norske finansgigant DNB i Oslo.

"Efter otte års væsentligt bidrag i SKAGEN Global, mener vi, at Søren er den perfekte kandidat til at overtage ansvaret i SKAGEN Vekst. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at miste en så god forvalter som Øyvind Fjell, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke", siger investeringsdirektør Alexandra Morris.

Knut Gezelius og Chris Tommy Simonsen fortsætter som forvaltere i SKAGEN Global. Da fonden har en koncentreret portefølje på omkring 45 selskaber, er der ikke i planer om at erstatte Søren.

"Alle porteføljeteams arbejder tæt sammen, og der er allerede et godt samarbejde og en god dynamik mellem Søren og Alexander." siger investeringsdirektør Alexandra Morris.

SKAGENs porteføljeafdeling har en stærk gruppe af forvaltere, der arbejder på tværs af fondene og SKAGEN Global vil fortsat høste fordelene ved dette samarbejde.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.