Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Søren Milo Christensen, der i øjeblikket er forvalter i SKAGEN Global, kom til SKAGEN i 2010. Han har 18 års erfaring i fondsindustrien og vil nu arbejde sammen med Alexander Stensrud i den nordisk-globale aktiefond SKAGEN Vekst.

Øyvind Fjell har valgt at forlade SKAGEN for at søge nye udfordringer og begynde i den norske finansgigant DNB i Oslo.

"Efter otte års væsentligt bidrag i SKAGEN Global, mener vi, at Søren er den perfekte kandidat til at overtage ansvaret i SKAGEN Vekst. Vi er selvfølgelig ærgerlige over at miste en så god forvalter som Øyvind Fjell, og vi ønsker ham alt mulig held og lykke", siger investeringsdirektør Alexandra Morris.

Knut Gezelius og Chris Tommy Simonsen fortsætter som forvaltere i SKAGEN Global. Da fonden har en koncentreret portefølje på omkring 45 selskaber, er der ikke i planer om at erstatte Søren.

"Alle porteføljeteams arbejder tæt sammen, og der er allerede et godt samarbejde og en god dynamik mellem Søren og Alexander." siger investeringsdirektør Alexandra Morris.

SKAGENs porteføljeafdeling har en stærk gruppe af forvaltere, der arbejder på tværs af fondene og SKAGEN Global vil fortsat høste fordelene ved dette samarbejde.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up