Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Knut Harald Nilsson og Kristoffer Stensrud
Knut Harald Nilsson bliver hovedforvalter i SKAGEN Kon-Tiki. Kristoffer Stensrud vil fremover bruge tiden på aktieudvælgelsen.

Knut Harald Nilsson har været en del af Kon-Tiki-teamet siden 2006 og har været leder i fonden sammen med Kristoffer Stensrud siden 2014. Han har 25 års erfaring fra finansindustrien, inklusiv en række forskellige lederposter.

- Jeg er stolt over at skulle overtage ledelsen i fonden nu, hvor Kristoffer vælger at koncentrere sig om idégenerering og aktieudvælgelse. Det styrker min tro på, at vi når målsætningen om at styrke fondens afkast, siger Knut Harald Nilsson.

- Det er aktieudvælgelsen, der er min store passion. Det er derfor en glæde at kunne overlade "papirarbejdet" til Knut Harald, således at jeg kan bruge al min tid på at finde de bedste investeringsmuligheder for kunderne i SKAGEN Kon-Tiki. Ved at foretage disse ændringer styrker vi arbejdet med at levere bedre afkast til kunderne, siger Kristoffer Stensrud.

Ud over at Kristoffer Stensrud fortsætter som dedikeret medlem af porteføljeteamet i SKAGEN Kon-Tiki, er han en af hovedejerne i SKAGEN AS og storinvestor i SKAGEN Kon-Tiki.

Ændringen i porteføljeteamet medfører at prospekterne for SKAGEN Kon-Tiki bliver opdateret fra den 12. oktober 2016.

Lancering af nyt produkt specialist-team

For at styrke service og kommunikationen til vores kunder, har SKAGEN AS fra den 12. oktober udnævnt Hilde Jenssen til at lede et team af produktspecialister. Hun har arbejdet som porteføljeforvalter i SKAGEN Kon-Tiki siden 2013. Hun har desuden mere end 20 års investeringserfaring, hvilket inkluderer investeringsanalyse og udvælgelse af fondsforvaltere.

- Hilde er den oplagte kandidat til at lede den nye afdeling. Hun har en sjælden kombination af lang investeringserfaring og ypperlige kommunikationsfærdigheder. Vi ser frem til de fordele dette teamet vil give vores kunder, siger Timothy Warrington, der er viceadministrerende direktør i SKAGEN.

SKAGEN Kon-Tiki består i dag af fire porteføljeforvaltere, Knut Harald Nilsson, Kristoffer Stensrud, Erik Landgraff og Cathrine Gether.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up