Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right
1 min læsetid

Euroinvestor: Her kan investorerne opleve betydelige kurshop ifølge SKAGEN Focus-forvalter

I et interview med Euroinvestor med porteføljeforvalter i SKAGEN Focus Jonas Edholm forklarer han, at selskaber er begyndt at købe sig til vækst, hvilket er en fordel for dem, der investerer i små value-selskaber. Det er erfaringen fra fonden, som leder efter aktieguldfugle blandt de mindre selskaber.

For eksempel har Volkswagen opkøbt EuropCar til 50 pct. over den daværende aktiekurs, hvilket har været en af flere medvirkende faktorer i, at SKAGEN Focus frem til 30. september i år har leveret et afkast på 23,46 pct. (sammenlignet med 17,2 pct. i referenceindekset). Ser man på en femårig tidshorisont, har fonden præsteret 10 pct. mod 12,51 pct. i referenceindekset.

Læs artiklen på Euroinvestor.dk 

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up