Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
2 min læsetid

Prisen for bedste globale ejendomsfond går til SKAGEN m2

Vores alternative globale ejendomsfond SKAGEN m2 har netop vundet den prestigefulde Lipper Fund Award.

SKAGEN m2 er kåret som den bedste globale ejendomsfond målt over tre år i hele fem regioner: Europa, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Holland. Desuden er SKAGEN m2 i Tyskland kåret som den bedste globale ejendomsfond over en femårig tidshorisont.

Det er ikke første gang, SKAGEN m2 løber med en pris, for også i 2019 blev vores succesfulde ejendomsfond kåret som en af verdens bedste ejendomsfonde af Lipper.

SKAGEN m2 rangerer lige nu som nr. 13 ud af 243 globale fonde målt over tre år i analyseselskabet Citywires opgørelse*. Også Morningstar rangerer SKAGEN m2 højt med fem ud af fem stjerner målt over en treårig horisont*.

SKAGEN m2's porteføljeforvalter Michael Gobitschek er A-rated af Citywire og indtager en femteplads ud af 142 porteføljeforvaltere over en treårig periode i kategorien 'Property Global Equity'. På en femårig horisont rangerer Michael Gobitchek som nummer 22 ud af 105 i Citywires oversigt.

"Priser som denne giver stor motivation til fortsat at lede efter investeringsmuligheder for vores kunder. Til trods for uroen på markederne er SKAGEN m2 godt positioneret på langt sigt, takket være vores investeringsfilosofi, en disciplineret stock-picking og et globalt mandat," lyder det fra Michael Gobitschek.

SKAGEN m2 er en aktivt forvaltet ejendomsfond med et global mandat, hvilket er sjældent i Danmark. Fonden investerer i en lang række forskellige typer af ejendomsselskaber – du har altså gennem tiden kunnet finde kan alt fra hoteldrift og udlejningsejendomme til serverfarme og seniorboliger i porteføljen. Læs mere her.

*Alle rangeringer er pr. 30. marts 2020

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.