Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right
1 min læsetid

Nordnet: Ejendomsfonde giver mulighed for at investere i mursten – selv uden millioner på kistebunden

17. november 2021

Den globale ejendomssektor byder på gode muligheder for investorer, der søger nye afkastmuligheder og gerne vil sprede deres risiko. Det kan man gøre gennem en fond som SKAGEN m2, som også gør det nemmere for helt almindelige mennesker at hoppe med på megatrends og være medejere af datacentre og kontorbygninger, som ellers er for dyre at investere i for en almindelig pengepung.

Ejendomsmarkedet har historisk udviklet sig positivt. Samtidig er det også et marked, der er svært at komme ind på. Samtidig kan du komme med på stigningen på markedet uden at skulle købe en hel opgang. Hvis du i forvejen investerer i aktier, repræsenterer ejendomsfonde en solid spredning, og populært sagt er risikospredning jo det eneste, der er gratis på investeringsmarkedet.

Læs mere om SKAGEN m2 på Nordnets blog.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up