Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
2 min læsetid

Markedsopdatering d. 6. April: Europæiske markeder stiger efter færre nye coronatilfælde

  • Både S&P 500 og Dow Jones sluttede fredag på omkring 2 pct.
  • Oliepriserne falder fortsat, og det giver anledning til at tvivle på, om Suadi Arabien og Rusland kan nå frem til en aftale om at reducere olieforsyningen for at få priserne op igen.  
  • Fredag eftermiddag kom de månedlige løntal fra USA. Tallene var langt værre en forventet (undersøgelse: Bloomberg)  
  • De amerikanske service PMI og leverandør ISM indekser blev offentliggjort fredag eftermiddag. PMI'en kom ind med et tal på 40, mens ISM'et endte på 52,5, hvilket var langt højere end forventet.  Dette er overraskende og skyldes den usædvanlige situation for leverandørindekset. Under normale omstændigheder, når virksomheder har problemer med at få leverancer, reflekterer det en stærk efterspørgsel, som skubber indekset positivt opad. De underliggende indeks for erhvervsaktivtet blev bremset ved 48, hvilket er en nedgang fra 57,8 i februar. Det er dermed det laveste tal siden juli 2009. Indekset for beskæftigelse i servicesektoren faldt fra 55,6 i februar til nu at være på 47. Samlet set peger tallene på en kraftig nedgang i den økonomiske aktivitet.

 

Opdatering fra fondene

  • Ingen nævneværdige ændringer.  
  • Fondene forbereder sig på, at Q1 rapporterne fra de underliggende porteføljeselskaber kommer engang efter påske.  

Tal med os

Det er værd at huske, at vi som langsigtede investorer har oplevet store op- og nedture i markederne mange gange. Markederne er altid steget igen efter nedturen. Derfor er tålmodighed helt afgørende.

I en periode som denne med høj volatilitet og stor usikkerhed anbefaler vi altid, at du tager en snak med os, før du handler.

Du er meget velkommen til at kontakte vores rådgiverteam, hvis du har spørgsmål til dine investeringer.

Telefon: 70 10 40 01

Email: kundeservice@skagenfondene.dk

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.