Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Markedsopdatering d. 27. marts: Fortsat pil op

27. marts 2020

Markederne fortsætter med at stige, og S&P 500 endte med en fremgang på 6,2 pct., efter at det amerikanske senat godkendte en redningspakke rettet mod erhvervslivet og skatteyderne.

Redningspakken skal godkendes af Repræsentanternes Hus, før den skal underskrives af præsidenten. Men det forventes, at alt dette sker i dag.

Børsen i Oslo endte med en fremgang på 1,4 pct., da markederne lukkede i går, men er 2,5 pct. nede fra start i dag.

Torsdag faldt den amerikanske dollar mod de fleste valutaer. Den norske krone (NOK) fortsatte sin fremfærd i går, både mod dollar og euro.

Til trods for bedring på aktiemarkederne i løbet af denne uge, er udsigterne for den globale økonomi stadig dystre.

I dag præsenterede den norske regering sin foreløbigt sidste redningspakke. Denne er rettet mod selskaber, der har brug for kontanter, ikke for lån. Regeringen er villig til at bruge op mod 20 mia. NOK hver måned.

De nye arbejdsløshedstal fra USA kom i går og er de højeste, der nogensinde er registreret. Forrige uge søgte hele 3,3 mio. amerikanere om arbejdsløshedsunderstøttelse. Den seneste rekord er fra 1982 og lyder på 700.000 personer.

Kurserne på obligationsmarkedet skød i vejret i går. Kreditspændet faldt kraftigt i både vækstmarkederne og udkanten af Europa. De europæiske kreditspænd faldt mod de tyske, efter at den europæiske centralbank, ECB, begyndte at opkøbe obligationer. Der er ikke længere restriktioner for, hvor stor en andel af et eurozone-lands gæld, der kan opkøbes.

Opsummering af fondene

  • Forvalterne foretager mindre justeringer i porteføljerne
  • Forvalterne følger op på potentielle nye investeringsmuligheder

Tal med os

Det er værd at huske, at vi som langsigtede investorer har oplevet store op- og nedture i markederne mange gange. Markederne er altid steget igen efter nedturen. Derfor er tålmodighed helt afgørende.

I en periode som denne med høj volatilitet og stor usikkerhed anbefaler vi altid, at du tager en snak med os, før du handler.

Du er meget velkommen til at kontakte vores rådgiverteam, hvis du har spørgsmål til dine investeringer.

Coronavirus

Markederne i november: Væksten holdt næsten hele måneden

Den kraftige vækst i de globale aktiemarkeder prægede store dele af november, lige indtil en ny ... Læs artiklen nu arrow_right_alt

Mere om Coronavirus

Opdatering fra CEO'en: Et meget særligt år

Hvad har vi lært af 2020? Pandemien har mindet os om vores egen sårbarhed, og et positivt resultat ...

SKAGEN Vekst: Støt kurs gennem den perfekte storm

Coronapandemien skabte modvind i SKAGEN Vekst, men forvalterne holder fast i fokus: At skabe ...

Opdatering fra CEO'en: Halvårskrisen – og hvordan man kommer videre

I mere end et halvt år har vi levet med de udfordringer, der er fulgt i kølvandet på den globale ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up