Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Markedsopdatering d. 2. april: Håb om en olieaftale

2. april 2020

Olieprisen er steget ca. 12 pct. efter fornyet håb om en aftale mellem de store olieproducerende lande med Saudi-Arabien og Rusland i spidsen. Trump har bekræftet, at han har snakket med lederne af begge lande, og at han forventer en aftale om at sænke produktionen i løbet af et par dage. Kinas plan om at øge landets olielagre har også bidraget til, at olieprisen er steget.

  • I går endte både S&P 500 og Dow Jones 4,4 pct. nede.
  • Børsen i Oslo begyndte torsdag med en stigning på 1,7 pct., og også olieprisen steg betydeligt.
  • I går eftermiddag kom industriens PMI og ISM-indekset (forventningsbarometer fra hhv. indkøbere og leverandører) fra USA. Tallene var noget bedre end forventet, men begge var under 50.
  • Udsigten til nye ordrer og nye eksportordrer i USA faldt også under 50, men niveauet er stadig langt pænere, end vi så under finanskrisen.
  • PMI-tallene fra BRIC-landene faldt også, men Indiens indeks var overraskende nok stadig over 50, som er skæringspunktet for vækst vs. tilbagegang.
  • Det er sandsynligt, at tallene vil falde yderligere i april pga. den massive nedlukning fra midten af marts.

Opsummering af fondene

  • Ingen store ændringer fra i går

Tal med os

Det er værd at huske, at vi som langsigtede investorer har oplevet store op- og nedture i markederne mange gange. Markederne er altid steget igen efter nedturen. Derfor er tålmodighed helt afgørende.

I en periode som denne med høj volatilitet og stor usikkerhed anbefaler vi altid, at du tager en snak med os, før du handler.

Du er meget velkommen til at kontakte vores rådgiverteam, hvis du har spørgsmål til dine investeringer.

  • Telefon: 70 10 40 01
  • Email: kundeservice@skagenfondene.dk
  • Bliv ringet op

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up