Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

SKAGEN tilslutter sig FN's Global Compact

Som en del af Global Compact forpligter SKAGEN sig til at tilpasse virksomheden og strategien efter FN's globale framework for bæredygtige selskaber. Dette framework bygger på ti principper med fokus på miljø, menneskerettigheder, arbejdsretslige spørgsmål og antikorruption.

"Det er først og fremmest gennem vores investeringer, at vi i SKAGEN kan gøre en konkret forskel til fordel for en bæredygtig udvikling. Vi ønsker også selv at drive en bæredygtig forretning. Vores medarbejdere sætter pris på dette og efterlever selv de principper, som styrer vores måde at tænke og handle på. At vi nu tilslutter os FN's Global Compact er et udtryk for vores vilje til og engagement i at arbejde for en mere bæredygtig og sund verden. I disse krævende tider kan jeg ikke forestille mig et mere vigtigt arbejde end netop dette," lyder det fra SKAGENs CEO, Tim Warrington.

Global bevægelse i forretningsverdenen

Det var under World Economic Forum i 1999, at FN's daværende generalsekretær Kofi Annan tog initiativ til Global Compact for at få forretningslivet til at engagere sig i FN's spørgsmål og tage et globalt ansvar. Året efter blev forslaget lanceret officielt. I dag er FN's Global Compact verdens største bæredygtighedsinitiativ for forretningslivet med flere end 13.000 virksomheder og organisationer fra mere end 170 lande tilsluttet.

Ved at tilslutte os FN's Global Compact forpligter SKAGEN sig til at arbejde aktivt med bæredygtighedsspørgsmålet og hvert år at indrapportere arbejdet til FN. I medlemsskabet ligger også et ansvar for at fremme FN's 17 bæredygtige verdensmål.

Læs mere om FN's Global Compact på unglobalcompact.org

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up