Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

Bæredygtighedsrapport 2019

I løbet af de seneste 12-18 måneder har vi set et gigantisk paradigmeskifte. Ikke blot, når det handler om finansielle produkter men i lige så høj grad også, når det gælder pengestrømmene. I selskabshierarkiet har bæredygtighed pludselig fået plads ved siden af overskudsgenerering. Det, synes vi, er en god udvikling. Og det faktum, at impulserne kommer fra den unge Generation Z, gør kun det hele endnu bedre. Vi kan også være stolte af, at Skandinavien leder vejen.

Bæredygtighed og overskudsgenerering

Vores mission i SKAGEN er på bedste bæredygtige vis at bidrage til, at vores kunder når deres investeringsmål og dermed opnår økonomisk tryghed. Bæredygtighed er ikke en trend men derimod en nødvendighed for at investere (og agere) på en måde, som giver vores kunder det bedst mulige afkast på langt sigt.

Overgangen til et bæredygtigt finansmarked bliver accellereret af en række nye regler og love. FN's 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling er en ledestjerne i dette arbejde, og det er sund fornuft, at finansbranchen skal leve op til de krav, som kommende generationer af investorer og pensoinister har.

Aktivt engagement

For SKAGEN er det først og fremmest via vores investeringer, at vi kan gøre en konkret forskel og bidrage til, at FN's verdensmål kan blive til virkelighed. Vi engagerer os aktivt i vores porteføljeselskaber for at sikre os, at de tager ansvar for planeten, for deres ansatte og for aktionærerne. Vi er også selv optaget af at være en bæredygtig virksomhed. Det afspejler de principper, som styrer vores tankegang og vores handlemønstre, og vores medarbejdere sætter pris på.

Samfundet forventer sig mere af finansindustrien. En ny form for kapitalisme-med-samfundsansvar vil skabe værdi for både økonomisk, for mennesker og for miljøet. Det er en fremtid, vi alle sammen kan stå inde for, og som vi i SKAGEN er glade for at være en del af.

Vi håber, at SKAGEN Fondenes bæredygtighedsrapport 2019 vil vække din interesse (på engelsk). God læselyst!

Bæredygtighed

Bæredygtighedsrapport 2023: Investeringer for økonomisk gevinst og bæredygtighed

Selv om vi ikke hevder å kunne sette en stopper for klimaendringene, kan vi med sikkerhet si at når ... Læs artiklen nu arrow_right_alt

Mere om Bæredygtighed

SFDR: Hvad er det, og hvordan kommer det til at påvirke mig som kunde?

Du har måske allerede hørt om SFDR, den nye bæredygtighedslovgivning for finans, som EU er i færd ...

Sådan engagerer vi os i bæredygtige selskabsspørgsmål

En vigtig del af arbejdet som aktiv forvalter er at kigge selskaberne efter i sømmene og 'nudge' ...

Det hele starter med god selskabsledelse

SKAGENs fokus på god selskabsledelse stopper aldrig. I næsten 30 år har vi ment, at en god ledelse ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up