Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

2 min læsetid

SKAGEN Global på toppen

- Et topp presterende aksjefond er som en maratonløper: Det trenger utholdenhet og evne til å tilpasse seg endrede forhold. I vår eksklusive kåring presenterer vi de 20 mest utholdende og beste fondene i ulike kategorier, skriver Das Investment.

SKAGEN Globals topplassering er en hederbetegnelse for 27 år med aktiv, langsiktig og verdibasert forvaltning. Og bak suksessen SKAGEN Global er porteføljeforvalterne Knut Gezelius og Chris-Tommy Simonsen, med henholdsvis 10 og 16 års fartstid i fondet.

- Det er gledelig at de gode langsiktige resultatene blir lagt merke til. Vi jobber hver dag for å skape verdier for kundene våre, så de skal også ha en del av æren for de langsiktige resultatene, sier porteføljeforvalter Knut Gezelius.

Porteføljeselskapenes lave gjeldsgrad, og i 40 prosent av tilfellene netto kontantbeholdning, gir en portefølje som i gjennomsnitt er betydelig bedre i stand til å håndtere sin gjeld sammenlignet med selskaper i bredere indekser, skriver magasinet.

- Det er alltid gøy med heder og skryt, men det viktigste for oss er at vi klarer å levere god langsiktig avkastning for kundene våre. Da gjelder det å ha disiplin og holde seg til planen – for både kundene og oss. Vi fortsetter med beinhard disiplin å følge fondets langsiktige strategi, og dessuten sitter vi i samme båt som kundene, sier Knut.

Aktiefonde

SKAGEN Vekst: Forrest i feltet

Vores ældste fond leverer stadig et solidt afkast til kunderne. SKAGEN Vekst kan i år fejre 30-års ... Læs artiklen nu arrow_right_alt

Mere om Aktiefonde

SKAGEN har to af Norges bedste aktiefonde

SKAGEN Global og SKAGEN Kon-Tiki er kåret som Norges bedste aktiefonde i deres respektive ...

Sæt streg under ‘aktiv’ i aktiv forvalter og bliv belønnet

Denne artikel er også bragt som kronik i Børsen d. 20.07.2023. 2010’erne var ikke sjove for de ...

Globale ejendomsaktier – Endelig på vej i rigtig retning?

Nylige stigninger i en række fonde vidner om øget appetit på ejendomsmarkedet. Det skaber større ...

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up