Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Carl Locher, Bygevejr, 1876. Billedet er manipuleret tilhører Skagens Kunstmuseer.

I forbindelse med fusionen med Storebrand Asset Management AS er § 1 i vedtægterne for alle SKAGEN-fondene blevet ændret, så det reflekteres, at det nu er dette selskab, der er fondenes forvaltningsselskab.

Der er i samtlige fonde desuden foretaget ændringer i vedtægternes § 3.3, så der henvises til opdaterede retslige bestemmelser. Vedtægternes § 3.6 om 'teknikker for porteføljeforvaltning' (tidligere udlån) er ændret i overensstemmelse med den norske værdipapirfondsforening VFF's anbefalede tekst. 

Disse vedtægtsændringer er godkendt af det norske Finanstilsynet. Ændringerne er foretaget uden et forudgående andelsejermøde efter dispensation fra Finanstilsynet og i henhold til teksten i den norske lov om værdipapirfonde, verdipapirfondloven § 4-14 (2).  

Ændringerne træder i kraft per dags dato og er reflekteret i fondenes prospekter. 

Læs også: Ny organisationsstruktur

 

 

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up