Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

SKAGEN Tellus blev etableret i september 2006. Fonden investerer i stats- eller statsgaranterede obligationer og certifikater over hele verden med tilhørende valutakursrisiko. De seneste år har SKAGEN Tellus ikke tiltrukket tilstrækkeligt med kapital,[1] idet mandatet har vist sig vanskeligt at sælge til kunderne. Det ser ud til, at fonden har begrænset mulighed for at opnå det, vi mener er, en bæredygtig størrelse. SKAGEN mener derfor, at det er i kundernes bedste interesse på længere sigt at lukke fonden nu.

SKAGEN Tellus' porteføljeforvalter Sondre Solvoll Bakketun forbliver en del af porteføljeteamet i SKAGEN.

Det norske finanstilsyn har godkendt lukningen, investorerne er informeret, og handlen i fonden er suspenderet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende lukningen, kan du kontakte kundeservice på tlf. 70 10 40 01.


Noter

1) Per 28. oktober 2022 havde SKAGEN Tellus 316 mio. NOK under forvaltning.

 

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up