Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Sondre Solvoll Bakketun er ny forvalter i vores nordisk/globale fond SKAGEN Vekst.

Fra d. 8. november 2022 bliver Sondre Solvoll Bakketun ny porteføljeforvalter i SKAGEN Vekst sammen med hovedforvalter Søren Milo Christensen.

Sondre kom ind i SKAGENs porteføljeteam i 2015 med fokus på forvaltning af SKAGENs obligationsfonde. Mellem 2017-2020 samarbejdede han med forvalterne i SKAGENs aktiefonde som aktieanalytiker. Han har bidraget til aktieudvælgelse og sektoranalyse. Fra 2020 og frem til for nyligt har Sondre været porteføljeforvalter i de to obligationsfonde SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning.

"Sondre er et erfarent og højt værdsat medlem af porteføljeteamet. Vi er meget glade for, at han vil bidrage til at styrke SKAGEN Vekst-teamet. Han har en god erfaring både som aktieanalytiker og porteføljeforvalter i obligationsfondene. Han skal arbejde tæt sammen med Søren Milo Christensen i kundernes interesse," lyder det fra investeringsdirektør Alexandra Morris.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up