Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Udbyttet for året 2021 er beregnet på obligationsfondene SKAGEN Tellus A (ISIN NO0010327786) og SKAGEN Avkastning (ISIN NO0008000452). Danske investorer som ejede andele i de to nævnte obligationsfonde pr. den 31. december 2021 vil modtage følgende udbytte.

  • SKAGEN Tellus er beregnet til 0,00 NOK pr. andel (svarer til 0,00 DKK)
  • SKAGEN Avkastning beregnet til 1,80 NOK pr. andel (svarer til ca. 1,35 DKK)

Investorer som har andelene placeret i depot i en bank, som har valgt at opbevare SKAGEN i VP SECURITIES, vil modtage udbyttet kontant i danske kroner. Udbyttet forventes at tilgå investor senest den 10. januar 2022. Øvrige investorer vil modtage nye andele i  SKAGEN Avkastning til en værdi, som svarer til udbyttet.

Ved spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 7010 4001 eller på kundeservice@skagenfondene.dk.

Søren Risager Rasmussen
Adm. Direktør

Marc Lind
Senior Relationship Manager

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up