Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Det norske Finanstilsyn har godkendt en ændring i vedtægternes § 7 Andelsklasser, for SKAGEN Global A.  Ændringen er foretaget for at harmonisere med ESMAs anbefalinger for resultatafhængigt forvaltningshonorar og fondens anbefalede investeringshorisont. Ændringen er en fordel for andelsejerne.

Giver ovenstående anledning til spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. +45 7010 4001 eller kundeservice@skagenfondene.dk 

Venlig hilsen
SKAGEN Fondene

Søren Risager Rasmussen, Adm. Direktør       

Marc Lind, Senior Relationship Manager

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up