Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Anne Line Kristensen porteføljeforvalter i SKAGEN m2 og Espen Klette porteføljeforvalter i SKAGEN Kon-Tiki.

Anne Line Kristensen skal fremover arbejde sammen med porteføljeforvalter Michael Gobitschek som forvalter af den globale ejendomsfond SKAGEN m2. Anne Line har været aktieanalytiker i fonden siden 2018, hvor hun har haft ansvaret for den værdi-orienterede analyse af børsnoterede ejendomsselskaber på globalt plan såvel som analyser af nye og spændende investeringscases. Tidligere har hun besiddet stillinger som porteføljeforvalter-trainee og risikoanalytiker hos SKAGEN Fondene, hvor hun tiltrådte i 2016. Anne Line færdiggjorde sin CFA-uddannelse i februar i år.

Espen Klette skal for fremtiden være porteføljeforvalter sammen med Fredrik Bjelland og Cathrine Gether i vækstmarkedsfonden SKAGEN Kon-Tiki. Espen blev en del af SKAGEN Fondene i 2019, og som aktieanalytiker har han arbejdet tæt sammen med teamet bag Kon-Tiki Her fokuserede han på at finde investeringsideer og lave fundamentale analyser af nye og spændende investeringsmuligheder med særligt fokus på cykliske selskaber. Inden han blev han blev en del af SKAGEN Fondene var Espen partner og aktieanalytiker i Pareto Securities.

I deres nye roller som porteføljeforvaltere vil Anne Line og Espen fortsat analysere og overvåge virksomheder samtidig med, at de påtager sig ansvar i forbindelse med sammensætning af porteføljen såvel som handel. Yderligere skal de også repræsentere fondene i forskellige sammenhænge.

Investeringsdirektør Alexandre Morris kommenterede:

"Anne Line og Espen bliver forfremmet på grund af deres store indsats over mange år såvel som de værdifulde bidrag, de har givet til deres respektive teams. Derudover afspejler forfremmelsen også vores bestræbelser på at udvikle og fremme talenter i et langsigtet perspektiv."

Anne Line og Espen startede i deres nye roller den 1. juli 2022.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up