Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right
Om os chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Foto: Shutterstock

Udbyttet for året 2021 er beregnet på obligationsfondene SKAGEN Tellus A (ISIN NO0010327786) og SKAGEN Avkastning (ISIN NO0008000452). Danske investorer som ejede andele i de to nævnte obligationsfonde pr. den 31. december 2021 vil modtage følgende udbytte.

  • SKAGEN Tellus er beregnet til 0,00 NOK pr. andel (svarer til 0,00 DKK)
  • SKAGEN Avkastning beregnet til 1,80 NOK pr. andel (svarer til ca. 1,35 DKK)

Investorer som har andelene placeret i depot i en bank, som har valgt at opbevare SKAGEN i VP SECURITIES, vil modtage udbyttet kontant i danske kroner. Udbyttet forventes at tilgå investor senest den 10. januar 2022. Øvrige investorer vil modtage nye andele i  SKAGEN Avkastning til en værdi, som svarer til udbyttet.

Ved spørgsmål kan vi kontaktes på tlf. 7010 4001 eller på kundeservice@skagenfondene.dk.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i investeringsforeninger på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret I NOK. Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, opfordrer vi dig til at læse fondenes nøgleinformation og prospekt. Oversigt over omkostninger findes her: www.skagenfondene.dk/investering/omkostninger/

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up