Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
maleri af børn på gul mark
"Børn og unge piger plukker blomster på en mark nord for Skagen" (1887), Michael Ancher. Maleriet tilhører Skagens Kunstmuseer.

Fra d. 9. april 2021 overgår vi i SKAGEN til såkaldt 'slutkurs-prissætning" (engelsk: End of day pricing). Det betyder, at kurserne i SKAGENs fonde fremover baseres på lukkekurserne for alle de aktier, der indgår i fondene – herunder også aktier noteret på børser i andre tidszoner.

I praksis betyder ændringen, at fondskurserne offentliggøres før kl. 9 den efterfølgende morgen, hvor de tidligere er blevet offentliggjort før kl. 19 samme aften.

Samme tidsfrister som tidligere

Der vil ikke ske ændringer i tidsfristerne for handel i fondene – du kan fortsat få dagskursen ved at sende os en købs- eller salgsordre frem til kl. 15. Kursen fastsættes den påfølgende morgen.

Hvis du har spørgsmål til slutkurserne, eller vi kan hjælpe dig på anden vis, er du som altid velkommen til at tage kontakt med os på tlf. 70 10 40 01 eller kundeservice@skagenfondene.dk

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.