Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right

SKAGEN Avkastning skifter referenceindeks d. 1. februar. Årsagen til ændringen er, at børsen i Oslo, som hidtil har leveret indekset, med udgangen af januar 2021 ikke leverer dette længere.

Det nye indeks træder i kraft fra og med 1. februar 2021.

Ingen ændring i forvaltningen af fonden

Det er vigtigt at understrege, at indeksændringen ikke resulterer i ændringer i, hvordan SKAGEN Avkastning forvaltes. Ændringen får ingen konsekvenser for fondens mandater, omkostninger eller forvaltningsstil. Indeksændringen er godkendt af SKAGENs bestyrelse.

Når børsen i Oslo stopper med at levere de såkaldte statsobligationsindekser, skifter fonden til et indeks sammensat af NORM2FRN og NOGOVD5. Det er variable indekser, der dækker det norske obligationsmarked, herunder bl.a. bankgæld, obligationer med fortrinsret og obligationer udstedt af lokale myndigheder. Dette er de samme indekser, som bl.a. Storebrand benytter sig af for tilsvarende fonde. Fondens prospekt og centrale investorinformation opdateres, så de afspejler de nye indekser.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.