Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
I år er det udelukkende muligt at forhåndsstemme. Foto: Gruppeportræt, En undersøgelseskomite, 1902. Billedet er manipuleret og tilhører SKAGENs kunstmuseer.

Som følger af Covid-19-situationen afholdes der ikke et fysisk valgmøde i år. Andelsejere i SKAGEN Fondene kan i stedet forhåndsstemme ved at indsende stemmesedlen pr. brev eller mail.

Dagsorden for valgmødet:

1.     Valg af mødeleder og to investorer til at underskrive protokollen.

2.     Valg af et investorvalgt bestyrelsesmedlem i SKAGEN AS.

a.     Valgkomiteen indstiller, at Karen Elisabeth Ohm Heskja vælges som nyt investorvalgt bestyrelsesmedlem med varighed til 2023 som erstatning for nuværende bestyrelsesmedlem Aina Haug.

3.     Valg til valgkomiteen.

a.     Bestyrelsen indstiller, at Aina Haug vælges med varighed frem til 2024 som erstatning for nuværende medlem Terje Vareberg.

Information om indstillede bestyrelsesmedlem Karen Elisabeth Ohm Heskja

Ohm Heskja har erfaring med bestyrelsesarbejde og solid corporate-erfaring fra bl.a. Equinor og DNB. Hun har bred erfaring med innovation og forretningsudvikling og har desuden arbejdet meget med startup-virksomheder.

Forhåndsstemme

Investorer kan forhåndsstemme i perioden d. 24. februar til d. 5. marts 2021.

Du finder stemmesedlen her (norsk) og fuldmagten her (norsk), eller ved at kontakte os på tlf. 7010 4001.

Forhåndsstemmer sendes til legal@skagenfondene.no eller pr. brev til: SKAGEN AS, Postboks 160, 4001 Stavanger, att: Kundeservice. Beholdning pr. d. 5. marts vil være afgørende for antal stemmer.

Stemmeretten justeres ved valget, så investorer, som ejer samme værdi, har samme antal stemmer.

Andelsejere kan stemme vedfuldmagt. Godkendt fuldmagtsskema er tilgængeligt via vores hjemmeside, alternativt kan du ringe til os på tlf. 7010 4001. Husk at vedlægge kopi af gyldig legitimation samt evt. en firmaattest, der ikke er ældre end tre måneder.

Forhåndsstemmer skal være SKAGEN i hænde senest d. 5. marts 2021.

Nærmere information finder du her på hjemmesiden eller ved at kontakte kundeservice på tlf. 7010 4001.

 

Venlig hilsen

Bestyrelsen i SKAGEN AS

Jan Erik Saugestad
Formand

 

 

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.