Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right
Kontakt os chevron_right
portræt af en mand
Sondre Solvoll Bakketun overtager som porteføljeforvalter i obligationsfondene SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning efter Jane Tvedt.

Sondre Solvoll Bakketun overtager som porteføljeforvalter i obligationsfondene SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning efter Jane Tvedt, som har besluttet sig for at tage afsked med SKAGEN.

Sondre har været en del af porteføljeafdelingen siden 2015. Han var en del af porteføljeteamet bag SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning i 2016-2017 og har siden været stedfortrædende forvalter af de to fonde siden januar 2020. Sondre har desuden været analytiker og medlem af teamet, som forvaltede SKAGENs pengemarkedsfond.

Sondre kommer til at samarbejde tæt med porteføljeforvalterne i SKAGEN Select-fondene, Stein Svalestad og Midhat Syed. Han vil fortsat samarbejde med obligationsfondsforvalterne i Storebrand Asset Management og drage nytte af deres ekspertise inden for makroanalyse og renter.

"SKAGEN Tellus og SKAGEN Avkastning er i yderst kompetente hænder hos Sondre, som har været medlem af porteføljeafdelingen siden 2015. Han har bred erfaring med vores obligationsfonde og vil fortsat forvalte fondene til kundernes bedste.

Vi takker Jane for hendes værdifulde bidrag til SKAGEN gennem en årrække og ønsker hende alt godt fremover," lyder det fra investeringsdirektør Alexandra Morris.

Der er ikkeumiddelbart planer om nyansættelser. Porteføljeafdelingen har sat et stærkt hold af forskellige ressoucepersoner, som samarbejder på tværs af teamene. Porteføljeforvalterne vil fortsat samarbejde og trække veksler på netop disse ressourcer.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.