Gå til hovedindhold
Carl Locher, Wintertag. Hornbæk. Blick auf Nakkehoved, Ca. 1885. Billedet er manipuleret og tilhører Skagens Kunstmuseer.

SKAGEN Insight blev lanceret i september 2017 og investerer i en portefølje bestående af selskaber over hele verden, der er eksponeret for aktivistkampagner. Ideen bag strategien er stadig god, men SKAGEN Insight er ikke lykkedes med at tiltrække tilstrækkelig forvaltningskapital*.

Det smalle mandat har vist sig vanskeligt at sælge, og udsigten til, at fonden ville nå en større volumen, var ikke god nok. Vi mener derfor, at det på længere sigt er i kundernes bedste interesse at lukke fonden.

Det norske Finanstilsynet har godkendt lukningen, investorerne er blevet informeret, og al handel i fonden er afsluttet.

Hvis du har spørgsmål vedrørende SKAGEN Insight, er du velkommen til at kontakte kundeservice på tlf. 70 10 40 01 eller mail: kundeservice@skagenfondene.dk

*Per d. 10. januar 2020 havde SKAGEN Insight DKK 149 mio. i AUM.

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.