Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Fra næste år ændrer SKAGEN retningslinjerne for, hvornår vi fastsætter kurser. Ændringerne indebærer, at der ikke vil blive fastsat en kurs, når markederne, som udgør en betydelig del af porteføljerne er lukkede. Der vil heller ikke være åbent for at tegne og indløse på disse dage. Fondene vil fortsat være lukkede på officielle helligdage.

De nye retningslinjer vil i første omgang kun omfatte SKAGEN Global, idet det er den eneste fond lige nu, som har mere end 50 pct. af kapitalen investeret i USA, og dermed vil være lukket på officielle amerikanske helligdage.

De opdaterede retningslinjer gælder for alle SKAGENs norskregistrererede fond, og vil træde i kraft d. 4. januar 2021. På denne måde vil SKAGEN få samme retningslinjer som Storebrand-gruppen, og de fleste andre forvaltere i branchen.

 

Handelskalender for 2021

Du finder oversigten over handelsdage herunder. Alle ændringer vil blive offentliggjort på vores websites.

Handel via NASDAQ påvirkes ikke af den nye politik for prisfastsættelse

Prisfastsættelsen på de af SKAGENs fonde, der handles via NASDAQ Copenhagen håndteres af market makers, og her vil handelskalenderen ikke blive påvirket af den nye politik. Fondene her forbliver åbne og vil fortsat bruge fair value-prisfastsættelse, når markederne, hvor porteføljeselskaberne handles, er lukkede.

 

 

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up