Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Om os chevron_right
Nyheder chevron_right

Fra næste år ændrer SKAGEN retningslinjerne for, hvornår vi fastsætter kurser. Ændringerne indebærer, at der ikke vil blive fastsat en kurs, når markederne, som udgør en betydelig del af porteføljerne er lukkede. Der vil heller ikke være åbent for at tegne og indløse på disse dage. Fondene vil fortsat være lukkede på officielle helligdage.

De nye retningslinjer vil i første omgang kun omfatte SKAGEN Global, idet det er den eneste fond lige nu, som har mere end 50 pct. af kapitalen investeret i USA, og dermed vil være lukket på officielle amerikanske helligdage.

De opdaterede retningslinjer gælder for alle SKAGENs norskregistrererede fond, og vil træde i kraft d. 4. januar 2021. På denne måde vil SKAGEN få samme retningslinjer som Storebrand-gruppen, og de fleste andre forvaltere i branchen.

 

Handelskalender for 2021

Du finder oversigten over handelsdage herunder. Alle ændringer vil blive offentliggjort på vores websites.

Handel via NASDAQ påvirkes ikke af den nye politik for prisfastsættelse

Prisfastsættelsen på de af SKAGENs fonde, der handles via NASDAQ Copenhagen håndteres af market makers, og her vil handelskalenderen ikke blive påvirket af den nye politik. Fondene her forbliver åbne og vil fortsat bruge fair value-prisfastsættelse, når markederne, hvor porteføljeselskaberne handles, er lukkede.

 

 

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.