Gå til hovedindhold
kvinde maler på stranden skib på havet
"Kunstnere på Skagen Sønderstrand", 1882, af Peder Severin Krøyer. Billedet tilhører Skagen Kunstmuseer.

SKAGEN Fondene har indgået en ny aftale med Skagens Kunstmuseer. Det betyder, at SKAGEN Fondene også de kommende tre år er hovedsponsor for de tre nordjyske museer Skagens Museum og kunstnerhjemmene Anchers Hus og Drachmanns Hus.

Som en del af aftalen har SKAGEN Fondenes mulighed for at præsentere skagenmalernes værker i vores kommunikation og bidrager dermed til at skabe engagement og fællesskab på tværs af lande, sprog og kulturer.

Skagens Kunstmuseer har verdens største samling af skagensmalernes kunst, der er karakteriseret ved nytænkning, mod og orientering mod omverdenen – alt sammen værdier, der flugter med SKAGEN Fondenes.

"Både over for kunder og medarbejdere er vores samarbejde med Skagens Kunstmuseer et positivt signal. Siden stiftelsen i 1993 har SKAGEN Fondene lagt vægt på at støtte samfundsnyttige projekter, der er funderet på bæredygtighed, helt i tråd med vores virksomheds værdigrundlag og vores investeringsfilosofi," siger Lisen Dybdahl, Director of Brand Management i SKAGEN Fondene.

Også Skagens Kunstmuseers direktør Lisette Vind Ebbesen glæder sig til det fortsatte samarbejde.

"Vores ambition om at være et meget aktivt museum med skiftende udstillinger og et bredt formidlingstilbud er afhængig af et stabilt økonomisk grundlag. Museumsgæsterne bidrager med hovedparten af vores indtægter, men det er vigtigt for os at have en hovedsponsor som SKAGEN Fondene, der nu i en lang årrække har været tæt forbundet med Skagens Kunstmuseer," siger Lisette Vind Ebbesen.

Kontakt vores danske presseansvarlige for yderligere information om samarbejdet.

 

TILMELD DIG ET AF VORES INSPIRATIONSMØDER OG BLIV KLOGERE PÅ DINE INVESTERINGSMULIGHEDER

keyboard_arrow_up

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.