Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

To mænd i habit fotograferet ved alle med grønne træer.
Søren Risager Rasmussen (t.v.) overtager ledelsen på det danske kontor efter Jens Elkjær.

Det har været 11 fantastiske år, hvor SKAGEN både har oplevet stor fremgang, men også har været igennem store omvæltninger. Det har ikke været en nem beslutning, men jeg føler, at tidspunktet er velvalgt, nu hvor fundamentet er lagt til ny fremgang for SKAGEN i Danmark, siger Jens Elkjær.

Efter Storebrands overtagelse af SKAGEN i 2017 har det danske team, sammen med kolleger i SKAGEN og Storebrand, arbejdet hårdt på at få lanceringen af fem udvalgte Storebrand fonde til det danske marked på plads. Vi kan nu tilbyde en attraktiv pallette af komplementerende investeringsfonde til alle vores kundesegmenter. I årets første seks måneder har vi oplevet en god vækst inden for alle vores kundesegmenter, samtidig med at pibelinen af potentielle investorer er den bedste igennem mange år.

- Jeg giver derfor trygt stafetten videre til Søren, som jeg har arbejdet tæt sammen med de sidste mange år.

Valget af Søren Risager Rasmussen som ny administrerende direktør er åbenlyst. Søren har mere end ti års erfaring i SKAGEN, og han har haft en meget central og afgørende rolle i arbejdet med at opbygge kendskabet til SKAGENs produkter og investeringsløsninger på det danske marked. Ligesom han har været en vigtig del af lanceringen af Storebrand Fondene i Danmark.

Kunderne i Danmark kommer ikke til at mærke nogle ændringer.

- Min vigtigste opgave bliver at fortsætte det arbejde, som vi allerede har igangsat. Vores fokus er på kunderne og samarbejdspartnerne, og hvordan vi bedst muligt kan levere den bedste kundeservice og konkurrencedygtige afkast, siger Søren Risager Rasmussen.

- Lanceringen af Storebrand Fondenes produkter betyder, at alle vores kundesegmenter har fået adgang til et endnu bredere produktsortiment, bestående af SKAGENs og Storebrands fonde, som supplerer hinanden rigtig godt. Vi oplever rigtig god aktivitet i fondene, og forårets mange møder med professionelle såvel som private investorer har bekræftet os i, at der er et stort potentiale.

SKAGENs CEO, Tim Warrington supplerer:

- Først og fremmest vil jeg gerne takke Jens for hans mange år i SKAGEN og hans store commitment og engagement. Jens har været en vigtig spiller i udvikling af SKAGEN. Både i Danmark, men også internationalt i udviklingen af produkter og services på tværs af markeder og kundesegmenter, siger Tim Warrington.

- Udnævnelsen af Søren sikrer kontinuitet og fortsat stærkt fokus på SKAGENs private og professionelle kunder i Danmark. Jeg ved, at hans store erfaring og engagement vil gavne SKAGENs danske kunder og samarbejdspartnere, slutter Warrington.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up