Gå til hovedindhold
Kontorbygning
Storebrand-koncernen, der er en af Nordens førende finansaktører inden for pensioner, livsforsikring og kapitalforvaltning, købte SKAGEN tilbage i 2017. Foto: Storebrand

- Vi har valgt at lancere fem nøje udvalgte aktiefonde fra Storebrand Asset Management, som vi vurderer hver især udfylder et behov, der ikke er dækket på det danske marked i øjeblikket. I Norden bliver vi ofte associeret med bæredygtige investeringer, hvilket bl.a. skyldes vores store erfaring og unikke Storebrand Standard og vores opnåede resultater inden for bæredygtig kapitalforvaltning og innovationsevne. Men vi ser også frem til at tilbyde danskerne markedets billigste indeksnære fonde samt vores multifaktorfond, der er den eneste af sin art i Danmark, udtaler Jan Erik Saugestad, administrerende direktør for Storebrand Asset Management.

Læs mere om de fem udvalgte Storebrand fonde

Bredt produktsortiment til vores kunder

Som en del af Storebrand Asset Management, fortsætter SKAGEN med at forvalte sine egne aktie- og obligationsfonde samtidig med, at selskabet nu også kan distribuere Storebrands komplementerende og prisbelønnede[1] faktor- og indeksbaserede investeringsstrategier til danske kunder.

- Vi er glade og stolte over, at vi i SKAGEN Fondene bliver distributører af Storebrand Fondene i Danmark. Storebrand har en lang erfaring med at kombinere bæredygtighed med innovative investeringsprodukter. Med de fem nye fonde i Danmark, får vi muligheden for at levere en bred portefølje af produkter, der supplerer hinanden fantastisk godt, udtaler Jens Elkjær, administrerende direktør for SKAGEN Fondene Danmark.                                    

SKAGENs investeringsfilosofi forbliver uændret

SKAGENs aktive og værdibaserede investeringsfilosofi forbliver uændret, og porteføljeforvalterne i SKAGEN Fondene vil fortsat være dedikeret til at forvalte SKAGENs egne fonde. Den nye distributørrolle vil ikke have nogen indvirkning på SKAGENs eksisterende kunder eller vores forpligtelse til at levere det bedst mulige risikojusterede afkast eller på kommunikationen og servicen i selskabet.

Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 7010 4001 eller mail kundeservice@skagenfondene.dk.

Om Storebrand

Storebrand-koncernen (Storebrand) blev grundlagt tilbage i 1767 i Danmark og er i dag en af de førende aktører på det nordiske marked for langsigtet opsparing og forsikring. Storebrand Asset Management blev grundlagt i 1981 og er i dag Norges største private kapitalforvalter. Selskabet leverer en bred vifte af investeringsprodukter til private opsparer samt mere end 250 institutionelle kunder i Norden, hovedsagelig i Norge og Sverige. Ved udgangen af september 2018 forvaltede Storebrand Asset Management ca. 550 mia. DKK.

[1] Storebrand Global Multifactor blev kåret til den bedste globale aktiefond af Morningstar (2017)

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Fremtidigt afkast vil blandt andet afhænge af markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko, samt omkostninger. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab.