Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Portræt af Øyvind Fjell
Øyvind Fjell bliver ny forvalter i SKAGEN Vekst.

Øyvind Fjell bliver ny forvalter i i den nordisk/globale aktiefond, SKAGEN Vekst, fra 1. juli.

SKAGEN Vekst

SKAGEN har ansat Øyvind Fjell som ny porteføljeforvalter til den nordisk/globale aktiefond SKAGEN Vekst. Han tiltræder den 1. juli 2017 og kommer fra en stilling som porteføljeforvalter i Delphi Nordic. Øyvind har 10 års erfaring fra forvaltning af nordiske aktier og er rangeret blandt de bedste i sin kategori, med baggrund i de afkast resultater han har opnået for kunderne.

Siden Øyvind Fjell tog over aktiefonden Delphi Nordic med fem stjerners rating i 2007, har han leveret exceptionelle afkast. Fonden har præsteret et afkast som er mere end dobbelt så højt som afkastet på referanceindekset siden slutningen af 2012. Øyvind Fjell har AAA-rating fra Citiwire og var nomineret som den bedste nordiske aktieforvalter af Morningstar 2017.

Ole Søeberg og Geir Tjetland har valgt at stoppe som porteføljeforvaltere i SKAGEN Vekst med fondens kurs i all time high. Ole Søeberg slutter 1. april for at arbejde selvstændigt med investeringer og relaterede investeringsopgaver i København. Geir Tjetland fortsætter frem til den 1. juli 2017og vil herefter forvalte egne penge. Alexander Stensrud fortsætter som forvalter på SKAGEN Vekst-teamet.

SKAGEN Kon-Tiki

Erik Landgraff stopper den 1. april 2017 som porteføljeforvalter på Emerging Markets fonden SKAGEN Kon-Tiki for at starte i en Hong Kong-baseret hedgefond. SKAGEN Kon-Tiki vil fortsat blive forvaltet af hovedforvalter Knut Harald Nilsson og porteføljeforvalterne Kristoffer Stensrud samt Cathrine Gether. SKAGEN planlægger yderligere, at ansætte en seniorforvalter til SKAGEN Kon-Tiki teamet og vil annoncere dette efterfølgende.

SKAGEN m2

Harald Haukås, porteføljeforvalter i ejendomsfonden SKAGEN m2, har besluttet at forlade SKAGEN Fondene den 1. april 2017 for at forvalte egne penge. Han påbegynder samtidigt i en deltidsstilling ved Universitetet i Stavanger. SKAGEN m2 vil fortsat forvaltes af Michael Gobitschek, der har forvaltet fonden siden opstart.

- Vores forpligtelse overfor vores kunder er at sikre, at SKAGEN til en hver tid har de bedste talenter til at forvalte investeringerne. Derfor er jeg særdeles glad for at kunne byde Øyvind Fjell velkommen til SKAGEN Vekst. Øyvind bliver et rigtig godt bidrag til forvalterteamet. Jeg vil i den forbindelse gerne takke Geir, Ole, Harald og Erik for deres værdifulde indsats for SKAGEN gennem årene, siger Alexandra Morris, investeringsdirektør i SKAGEN.

- Vores førsteprioritet er at give vores investorer det bedst mulige risikojusterede afkast og alle ansættelser vi foretager har afkastet til kunderne som det vigtigste mål, siger Øyvind Schanke, administrerende direktør i SKAGEN.

Har du spørgsmål til ovennævnte, er du velkommen til at kontakte os på telefon 7010 4001.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up