Gå til hovedindhold
Vores fonde chevron_right
Invester i fonde chevron_right
Rådgivning chevron_right
Kontakt os chevron_right
Nyheder chevron_right

Indholdet på denne side er markedsføring

Børn i SOS Hermann Gmeiner skolen i Viet Tri er en del af SOS Børnebyernes uddannelsesprojekt, og er det projekt som SKAGEN Fondene støtter. Foto: SOS Børnebyerne

Vær med til at støtte op om SKAGEN Fondenes samarbejde med SOS Børnebyerne. For hver middagsgæst støtter SKAGEN Fondene SOS Hermann Gmeiner skolen, som ligger SOS Børnebyernes landsby i Viet Tri med 475 kr.

Deltag og støt uddannelse for børn i Vietnam

Social Dining er en anderledes netværks- og middagsoplevelse, hvor du deltager aktivt i tilberedning af vietnamesisk mad, hører interessante fortællinger og møder et spændende netværk. Alt sammen i den gode sags tjeneste.

Lær det vietnamesiske køkken af kende af Anh Lê

Til arrangementet kan du møde livstykket Anh Lê, stifter og medejer af de succesfulde LêLê-restauranter og et fast indslag på Go' morgen Danmark på TV2 om vietnamesisk mad.

Anh Lê vil indføre os i det komplekse og delikate vietnamesiske køkkenunivers, som har et strejf af fransk finesse. Hun kom til Danmark som bådflygtning fra Vietnam – kun 5 år gammel, og vil fortælle om sit arbejde for SOS Børnebyerne.

Lars Mathiasen: - Jeg vil gøre mere end blot at tjene penge   

Lars Mathiasen, tidligere direktør for Nyhavn Rejser og erhvervsmand vil fortælle, hvad der driver ham, hvad der har været afgørende for hans valg i erhvervslivet, og hvorfor han har lyst til at gøre mere end blot tjene penge.

Lars har 20 års erfaring fra rejsebranchen, og har som medejer og bureauchef været med til at udvikle Nyhavn Rejser. Lars er en passioneret og inspirerende person og forretningsmand. Han har hjerteblod og driver forretning med stærke værdier. Han valgte i starten af 2016, at Nyhavn Rejser skulle være hovedpartner for SOS Børnebyerne.

Aftenens program

17:30 Vi serverer velkomstdrinks fra kl. 17:30
17:45 SKAGEN Fondene byder velkommen
18:00 Vi sætter os til bords
Anh Lê byder velkommen, fortæller om hendes arbejde og under hendes kyndige vejledning laver vi en del af maden. Undervejs vil Lars Mathiasen holde et inspirerende oplæg om hans erhvervsmæssige valg i livet og hans motivation.
20:00 Der sluttes af med kaffe, te og lidt sødt
21:00 Vi siger tak for i aften

Det vil glæde os at se dig til middagen onsdag den 21. september på Restaurant LêLê, Vesterbrogade 40, 1620 København V.

Pris og tilmelding

Det koster 475 kr. at deltage i middagen. Derudover støtter SKAGEN Fondene SOS Børnebyerne med 475 kr. pr. deltager.

Der er begrænset med pladser og pladserne tildeles efter først til mølle princippet.

Vi håber at se dig til en god aften med fokus på networking og socialt samvær, hvor vi på samme gør tid en forskel for skolebørnene i Vietnam.

Forvaltningsselskabet SKAGEN AS har nogle få langsigtede sponsorater. Midlerne går fra forvaltningsselskabets indtjening, og ikke fra SKAGENs kunder.

Historisk afkast er ingen garanti for fremtidig afkast. Andre faktorer, blandt andet markedsudviklingen, porteføljeforvalterens dygtighed, fondens risiko samt omkostninger, kan påvirke fremtidigt afkast. Afkast kan blive negativt som følge af kurstab. Der er risici tilknyttet investeringer i fonde på grund af markedsbevægelser, valutaudvikling, renteudvikling, konjunkturer, samt branche- og selskabsspecifikke forhold. Fondene er denomineret i norske kroner (NOK). Afkast kan stige eller falde som følge af valutaudsving. Før du investerer, anbefaler vi, at du sætter dig ind i fondenes nøgleinformation, prospekter og omkostninger. Du finder nærmere info på www.skagenfondene.dk
Storebrand Asset Management er ejer af SKAGEN-fondene, som efter aftale forvaltes af SKAGENs fondsforvaltere.

Få de seneste nyheder, artikler og invitationer

Ved at tilmelde dig samtykker du til at SKAGEN registrerer din mailadresse til dette formål. Du kan til enhver tid afmelde dig, ved at bruge linket i de e-mails, du modtager. Du kan få mere information i SKAGENs personvernpolicy.

keyboard_arrow_up